Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Siker story?

Demokrácia csak egy fikció, az Orbáni érában még így sem létezik… vegyük tudomásul, hogy akárhogy magyarázzuk is, akárhogy csűrjük-csavarjuk nincs! Demokráciát építeni – abban élni e nép – a magyar – nem alkalmas… fejük felé mindig kell egy karizmatikus egyéniség(még ha annak jegyeiből hiányosság is mutatkozik), aki helyette gondolkodik – a nép megelégszik a végrehajtás cselekvésének lehetőségével… ritka „madár” a magyar – s nem véletlen, hogy „fél-ázsiai” Orbán megfogalmazásában! Senkit ne hibáztassunk, mi magunk vagyunk a hiba…

Orbán kihasznált egy lehetőséget és élt vele 2010-ben, hogy megalakíthatta 2/3-t! Abban a pillanatba és pillatattól törölt a demokrácia – nincs – nem létezik, csak diktatúra van. Orbán egyet nem ismert fel, merthogy így alakította a helyzetet, a felelősséget többé nem oszthatja meg, nem szapulhatja az ellenzéket (ők csak létszámban vannak – biológiai díszletek)! A döntések (csak az ő kezükben van és általuk lehetséges azok nyugtázása) megszavazása, végrehajtása kizárólagosan csakis rajtuk múló tevékenység (milyenségében) mennyiség és minőség tekintetében egyedüli a felelősségük!

Az EU szemlesütve, időnként fejüket elfordítva hagyták Orbánt, hogy elképzeléseit végig vigye… az Orbáni politika csak mondvacsinált társadalmi szerződésen alapuló nemzeti együttműködés, és így nem lehet egyáltalán a polgári kormány formája (!) – merthogy és nézzük a megszorításokat: az állam nem veheti el senkitől adókivetés révén tulajdona egy részét, saját vagy képviselői beleegyezése nélkül… tekintély, és a morális-érvelés lepereg – bábokkal nem lehet képviseltetni magunkat - lásd. - az ellenzéknek nincs semmilyen lehetősége a változtatásokhoz (csak csendben kérdem milyen demokrácia volna ez?), következésképpen diktatúra van, a 2/3 mindent felülír… de övék a felelősség is. Nem véletlen a rendőrség, a katonaság és a saját hadigépezet (TEK) létrehozása illetve létszámban azok felduzzasztása (ugyanis fél egy lehetséges társadalmi robbanástól!) – rendőrállamot épített ki egy önkényuralmi rendszerben Orbán! Kinek a bűne ez? - a miénk! Orbán nem büszkeségünk, szégyenünk lett!

Az ellenzéknek egy dolga lehetett volna már az elején, hogy a 2/3 megalakulása pillanatában feláll és kivonul, addig nem jön vissza, míg a 2/3 fennáll! Szégyelljék magukat ők is!

Elég a dumákból, a szép szavakból – a mellé-beszédekből – a Jobbik nem ellenzék – az Orbáni politika szerves része, érdekteste, ha úgy tetszik. Miért? – mert Orbán politikája is neo’… az elképzeléseit a Jobbik nélkül nem tudja végigvinni! Az EU-ból kilépést melegen kell tartani, de ugyanúgy a Horthy kultuszát, a turulkodást, a kormányzóság képzetét – túl-magyarkodással Erdélyt, Trianoni sérelmeket… stb.(!)

Emberi méltóságunk porig alázva, nem egy és nem is oszthatatlan: Lázár szövege után jól megmutatkozik, mit gondol rólunk a kormány és úgy is cselekszik. Az AB, az Alkotmány és a Nép semmi, a „valami” a parlament – abban is a 2/3, mert mindent felülír! Az ellenzék, az MSZP, a DK, PM, LMP – esetleg a függetlenek – a Jobbikot már tudjuk hová tartozik, ide ezért nem is sorolnám… a népképviseletek, a szakszervezetek csak a „csókos” részről regnálók – azokkal is „tárgyal” a kormány, akiket kilóra megvett! Pl: a MÁV! – Kedves ellenzék! - hogy kívánnak vezetni? Hogy van bőr a képükön, ha asszisztáltak az ámokfutáshoz – hogy kérik tőlünk a megválasztásukat? - és ami látszik Bajnai is ide kíván tartozni… (!)  

Gyerekek! – ki van köztetek, aki ésszel védi álláspontját és nem fondorlattal (mögöttes szándékkal)? Már régi vicc, hogy – ha egy törvény ellenkezik a józanésszel (bár ő tudja és eltörlendőnek is tartja) mégis aláveti véleményét a hatalom ítéletének és közben semmit sem cselekszik ama törvény rendelkezése ellen – bizonyára, hogy nagy érdemet szerez az államnál: mint egyik legjobb polgár! De mertek- e ellentmondani, Orbánt igazságtalansággal vádolni a 2/3-ban? - nem hihetem és nem is hiszem el!

Ellenzék szava szart sem ér, ezt tudjuk – kár a kirakatért és a belefeccolt energiáért! Ama nem tetsző törvény eltörölni csak forradalmi úton tudná! Ehhez gyáva mind! – és persze hogy rendbontó és lázadó a parlamentben, ha szól! Erre mondja Kövér és a Jobbikos kebelbarátai, hogy örüljenek – hogy egyáltalán ott ülhetnek a parlamentben…

Orbánnak csak egy lehetőséget adhatunk – mondjon le önként (de vigye a „bandáját” is)! – erre kényszerítse az EU, ha Európa diktatórikus rendszereket nem tűr el! Ha igen, akkor a jelen bajától ők is félnek, de jövendőben így bízni nem lehet… akkor nincsenek jogállami keretek – nálunk bizonyosan nem! Orbán ki fog lépni az Unióból, ha nem kapjuk a pénzt – efelől senkinek ne legyenek kétségei! Varsóban is utalt rá (igaz nagyon burkoltan és elrejtve, de sorok mögé nézve kiérzik a szándék!) Orbán jelenleg a szerencsére támaszkodik, forgandó volta miatt saját romlásába rohan – no – nem azért mert leváltható lenne, hanem mert ragaszkodik diktatúrájához, szerencsétlenkedik (miközben az idővel sem képes lépést tartani!) – mégis dicsőséget akar és gazdagságot, de nem a népnek, és nem Magyarországnak! Magának és pártjának! Vigyázz Európa – vigyázz Magyarország! Volt már ilyen!

„Új világ jön – ígéri a frissen kinevezett MNB-elnök, aki szerint „a kormány és a jegybank stratégiai szövetsége képes bővíteni a hazai vállalkozások forrásait: ez a növekedési fordulat kulcsa". „Jók az esélyeink” – zárja sorait Matolcsy György. Itt a VÉG! Csak a meglévők járhatnak jól, csakis a gazdagok – és a hozzájuk lojálisak… pénz nem lesz a jövőben senki fiának, aki leváltani akarja Orbánt! „Tiszavirág-életű” kormányzás – mindez reális elképzelések nélkül csak ronthat az ország helyzetén… választani menjen az, aki választani akar – bár nincs miből – és nincs miért sem (legalább is klasszikus értelemben). Szakadék tátong – politikai kalandoraink oda is viszik az országot! Kíváncsi vagyok, meddig írhatom le a véleményemet, „bünti” nélkül (!) Nem politikai lesz, amolyan hoznak majd valamit, amit megtalál egy másik és kész a büntetőper (a koncepciós) – megrendelve „elővételben”! Lófasz az egész rendszer! Marad a magány? Az én-be zárható élettartalom boldogtalansága és hogy vagyok csak? - „mindenki jól ért, bárhogy ért”!

 

Elborult az Ég, velem a félsz -
Kirágja lelkemet, sűrűsödik bennem a gond…
Mit hitem saját-közén teremt meg:
A befejezetlenség érzését.
Az indulat könnycseppet morzsol
Szívemig szét, hol leomlik lelkemig a lét!
Jámbor-jelenem lett rezzenéstelen
Mert bánt a déli- szürkeség,
Rá vackát most fészkeli az álmos-hűség:
Ágyazta magányát az Ég s kedélytelen
Tünékeny voltára vett ekképp.
Idő és tér összefutó vonalain,
Kezdetét vette töprengésem: „- lenni,
Vagy nem lenni? Ez itt a kérdés”—(szőke)


2013.03.07.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 71
Tegnapi: 226
Heti: 71
Havi: 3 216
Össz.: 372 327

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Siker story?
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »