Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

Bizton jutalmat nyerhet a hű...

 

 

 

„Gyurcsányról és Goodfriendről kérdez a kormány százmillióért

Hír24

2014. december 05. 15:26

Egyebek mellett arra kíváncsiak, hogy elképzelhetőnek tartjuk-e a volt miniszterelnökről, hogy külföldi érdekekkel szövetkezve árt Magyarországnak és ki kell-e tiltani őt a Parlamentből.”

Atyaisten! Milyen országban élek én? Ha ez igaz, hogy megint a kormány másokat húz le, csakhogy fényezze magát... nos- ez már igazi diktatúra, akkor itt más is lesz és sok más disznóság is előkerülhet, de a kormány részéről. Van sajtószabadság, vagy csak ilyen ökör kommenteket lehet leadni? Létezik szólásszabadság egyáltalán, ha már másokkal beszél valaki egyből gyanús lesz – mindez azért, mert Gyurcsánnyal fogott kezet Goodfriend és nem a kormány más tagjával vagy tagjaival?

Ennek a kormánynak és minden tagjának, immár elment az eszük, ha ez a hír igaz! Remélem kacsa... vagy valami morbid vicc.

Mikuláskor és így Karácsony előtt nincs már jobb dolguk? Beszéljenek a szegényekről, a rászorulókról, a nyomorgókról, az éhező gyerekekről... a házatlanokról, a kilakoltatottakról, a hajléktalanokról, a betegekről, a magánosokról esetleg a szeretetről stb. lenne dolog épp elég – de már ott tartunk, hogy a karitatív tevékenységre sincs engedély, mert nem akarják a világ elé tárni, hogy hazánkban az ország fele rászorult!

Gyurcsány az országért dolgozik- a politikáért él a magyar ember érdekében, a kormányról már egyre kevésbé hiszem el – urizálnak és a politikából élnek, no- meg a közpénzből gazdagodnak, ha valaki árt, ártott az országnak, akkor az Orbán a „baltással”, a kokikkal, sallerok és pofonok kiosztásával... az orosz érdekek kiszolgálásával, az európai- brüsszeli ellenségességgel, az ukrajnai helyzetben tett megszólalásaival, a tankok eladásával. Sorolhatnám napestig is akár, de nem ez a lényeg, csak ne másban keressék állandóan a hibát, mert amit elkövettek már a nép figyelmen kívül hagyásával azt felülmúlni senki nem tudja. Amit meg most csinálnak, az már mindent alul múlt!

 

Századvég: „nem a kormány, hanem az ellenzék van bajban” - is – de lelkük rajta, hitessék el a kormánnyal, hogy minden rendben- ekkor szoktak bukni az önteltek!

A felmérés is olyan mint a statisztika, hogy minden smakkoljon önkényesen számot változtatnak.

Mert fő a hűség, a lojalitás- az mindig haszonnal jár a Fidesznél. A jutalom most sem marad el, mert jól élünk, mióta kormányunk a független nemzeti politikát műveli. Ám, amit érzünk az szöges ellentétben áll a ránk-tukmált valósággal.

 

Másként más:

 

Mészárostól - a „csuti” milliárdostól - az idézet: „A munka. Mindennek a titka a munka, a szorgalom, a hozzáállás."

Köszönöm! - máris milliárdosnak érzem magamat.

Míg korábban arról beszélt , hogy odáig eljutott, ahol van „bizonyára szerepet játszik a jóisten, a szerencse és Orbán Viktor személye" Jaj! - akkor most melyik állítása igaz?

Megsúgom (ami közszájon már)- egyik sem... csak a nevét adta az orbáni vagyonhoz, így jutott búsás haszonhoz.

Náluk még a „juhásznak” sem megyen jól a dolga. Pedig ott volt az igazság! ...sajnos szó szerint már: akinek igazsága vagyon, előbb vagy utóbb betörik a fejét (nálatok elébb volt). Igaz? - ilyetén az igazmondó juhász sorsa el is dőlt.

Akkor most mi is van? Igazság vagy hazugság? Dionüszosszal szólva, az igazságról: az igazság megtagadása egyenlő a megsemmisüléssel, mert az igazság létező valóság. Ha pedig az igazság valóság, akkor az igazság elutasítása nem más, mint a valóság tagadása. A létező valóságból pedig nem maradhat ki az isten, mert ami nem létezik, az nincsen...

ám- egy másik verzióban, mi a hazugság végre is? Igazság, mely álarcot hord! Ahogy már Orbánnál is megszokott, a kétarcúság... (hát, persze hogy a jó hírnévhez joga van, de csak akkor hivatkozzon arra, ha a disznóságaikat nem kell majd 80 évekre titkosítgatniuk... oldja fel és bizonyítson) (!)

Mészáros Lőrinc birtokában lévő pénzösszeg hússzorosára nőtt három év alatt, csak- mert szerepet játszik a „jóisten”, aki Orbán!

Vasárnap ki ad enni a disznóidnak- Orbán? - talán mert családtag és állat-kereskedő is egyben? Pedig, ahogy nyilatkozza a vasárnapi pihenőnapról:

„A kormányfő fontosnak nevezte a törekvést arra, hogy

"senkit ne lehessen vasárnap dolgoztatni"...

A törvény sem üzletek bezárásáról szól, hanem arról, hogy senkit se lehessen dolgoztatni a hét utolsó napján – magyarázta.

Megint egy összevissza beszéd. .. („a jogi tiszta nyelv” ugye?)

Orbán szerint is: „az ominózus mondatok a gazdájukat minősítik” (értse magára is ne csak másokra)! Amit rögtön véleményezek is: diszkriminatív másokkal szemben... vagy mindenkire legyen érvényes vagy senkire. Felébredhetne már!

Döntsön a Nép, a dolgozó, hogy mit akar! Elég a gyámkodásból... felnőttünk.

Szarni még elmehetek? Ja- ha ettem... kösz.

 

 

Ó! - mily idétlen helyzet...

Te arra gondolsz, hogy mi lesz üdvösebb

a köznek (?) - mégis játékot űz kedved.

Konok a kegy is... nincs alkum veled,

ígéretekre imám is ijedt, így rontja az életet...

„Több mint húsz éve csak veled nem

semmire veled nem mehettem”! -

 

...keserves csapás, legyen saját ügyem.

Ám, változni, észrevenni kell a fellelt

súlyos göröngyöket – jobbára képzeletben

társtaszító-időben hibernálja életemet,

már szabott-ütemben s hűvös közönyben

állom a végtelent - időm így fut el...

hogy rajtra-újulva erőt nyerjek ellened-- (szőke)

 

2014. 12. 05.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 54
Heti: 352
Havi: 3 497
Össz.: 372 608

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Bizton jutalmat kaphat a hű...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »