Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Korrupciókat vizsgáló szövetség... (?)

 

Megalakult valami, ami semmi, a kormánnyal is folytatnának tárgyalásokat... ha...ha...ha... jót nevettem. Talán ilyen naivan mégsem kellene hozzáállniuk! A semmit kivizsgálni nem lehet, mert időközben egyes dolgok lepapírozva úgy lettek, hogy mára „tiszta” az ügy, másoknál eltüntették a papírokat, mintha meg sem történtek volna... lebegtetni valamit, aminek már csak szóbeszéddel van tartalma fölösleges, minden más 85 évre titkosítva van! Ezért is, úgy érzem semmi értelme nincs ennek a munkának. Illetve mint szövetség pénzt kap és talán, csak ennyi... (és a jelen és jövőbeli korrupt ügyekben tudnak valamit tenni, ám az igazi bűnösöket soha nem fogják utolérni – ők a megfoghatatlanok...)

A NAV eseményeit még lehet csócsálni, de a szálak itt is magasabbra nyúlnak, semmint, hogy Vida Ildikót egyszemélyi bűnösként kikiáltsuk... ja, hogy fejek kellenek és most itt az egyik?

Mit értünk el, Kósa, Lázár, Rogán, Szíjjártó stb. és akár Orbán esetében? - semmit! Pofátlanabbak lettek, mint valaha és kitömik barátaik zsebeit, immár nyíltan beleröhögve a nép képébe! Lepereg minden róluk, ők ma a keresztényérzületi néppárti vezetők, akik a nemzetért teszik, amit tesznek... még lemondatni sem tudjuk őket, bár tudjuk jellemtelenek. A tízparancsolat 7. pontja ellen vétett mindegyik (nem kicsit, nagyon), de a vallás mögé bújnak mégis, így is. Vallási és katolikus meggyőződést egyik sem mutat (azaz csak mutogatja – szavakkal), életével és tetteikkel épp az ellenkezőjére példa mindegyik, még ha tapasztalataikkal alkalmasak is a törvényhozó és végrehajtó feladatokra... erkölcsi felelősségük óriási, ezért szégyen és már törvénytelen is, amit csinálnak!

 

Anno 2000 körül (ki is volt akkor éppen uralmon?) voltak ügyek... nem kicsik, de kurva nagyok... titkosítva lettek és passz. Aki azokban megszólal, az számoljon a kártérítési perrel és becsületbeli ügyekkel. Mert súlyos pénzeket fog fizetni.

Néhány dolog a 2000-res évekből (olajügyek és korrupciós-ügyek kapcsán):

„Az ügyeket kivizsgáló rendőrök közül rendkívül gyanús körülmények között öten is "öngyilkosok" lettek,: volt aki a munkahelyén uzsonnázás közben érezte úgy, hogy véget vet az életének… Nem véletlenül merült fel már akkor a hidegvérű kivégzések gyanúja. Az áldozatok megérdemlik, hogy az ő nevüket is megörökítsük az utókornak: Dénes Gábor, Kovács László Zsolt, Kuzma Mihály, Szabó András és Szuvek János.

Kuzma Mihály alezredes a szervezett bűnözés elleni osztályt vezette, az ő feladata volt a rendőrségen belüli korrupciós ügyek feltárása. Munkáját lelkiismeretesen végezhette, mert munkahelyén csapott le rá a halál, az előbb említett gyanús körülmények között. Nyilván észlelhette, hogy már nagyon magasra visznek a szálak...”

Emlékeztetőül:

Jellemző a magyar "demokrácia" abszurditására, hogy ha már nem lehetett elhallgattatni, akkor az igazságot kereső embert hozták ki bűnösnek az ügyben. Ugye ismerős a folyamat, ahogy lenni szokott...

„Miután a hatalom mindenkit igyekezett megfélemlíteni és elhallgattatni, akik a maffia felelősségét feszegették, az egész ügyet legfelsőbb utasításra 85 évre titkosították. Mintha államérdek lenne, hogy az igazság sohasem derülhessen ki...” A bíróság ezekkel az ügyekkel nem foglalkozik, mert nem is foglalkozhat!

Hát így valahogy... ehhez kellene a tömegbázis is, de a félelem még nagy úr és még mindig visszatartó erő. Akkor, hogy is legyen?

És erre büszke Kuncze is? Pont az ilyen nagy-kaliberű ügyek érintették az ő idejét is... hát! - én lesütném a szemem és nem „hisztiznék”... de nem is hozakodnék elő a büszkeséggel. Mivel indokolnám? Nos- példának egy idézet anno:"A szocialista-szabaddemokrata kormány megszüntette a háztartási tüzelőolaj és a gázolaj közötti árkülönbözetet. Az olajjövedelem megszerzésének technikája a halasztott vámfizetés volt. Importálták a gázolajat, levámolta az importőr, de nem kellett azonnal a vámot befizetnie. Mire elérkezett a fizetési időpontja, az importőr céget eltüntették." Hogy mire volt mindez jó? Csakis az egyéni meggazdagodásra... egyszóval van "vaj" a jobb- és a baloldalon is!

Ilyetén járatódtak le az akkori pártok is!

 

Illiberális hatalom Spinozái a jelen vezető-emberei (értelmi dölyf, mely magán kívül nem hajlandó mást elismerni), akik nem etikát, hanem a szenvedélyek és indulatok fizikáját valósítják meg– ellenük csak a népharag tud tenni, amennyiben sikerre vihetők a tüntetések céljai... de mindenképp fontos és szükséges az is, hogy a parlament és a nyilvános porond számára idejében kinevelődjenek a tehetséges, bátor, kiállni tudó, független, tiszta erkölcsű, feddhetetlen életű férfiak és nők- akiknek nincs vaj a fejükön és akikkel nem vallunk szégyent...

 

…lelkembe- tükréig vájkál a hatalom,

felsérti ismeret útjait,

hol végzetem

émelygős távolok horizontján ígéri nekem

a „könnyű” életet,

akkor földig miért tipor a most?— (szőke)

 

2014. 11. 22.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 61
Tegnapi: 226
Heti: 61
Havi: 3 206
Össz.: 372 317

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Korrupciokat vizsgáló szövetség... (?)
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »