Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán a téveszmék hőse...

 

Orbán szerint az emberek akaratával egyszerűen nem lehet szembemenni, ha a mindennapi tapasztalat az, hogy nem értik, mi történik körülöttük, és azt érzik, hogy az életformájuk van veszélyben.”

...na- hogy az istened akárhova ne tegyen – ennyire nem tudod mit beszélsz, hát a boltbezárás mi a lófasz volt? Még jó, hogy a kötelező vasárnapi templomba járást nem vezetted be (mi késik, nem múlik), amiként Istvánnál volt- tudod az az alkotmányos király, akit ma annyira felmagasztaltok, mert templomokat is épített (te meg stadionokat)... annyira Vajkos! - és ott csak a tűzőrzők maradhattak otthon, másokat, ha nem imádkozni mentek, jól elvertek!

Valahogy benned maradt a hazugság és nem zavar, hogy most épp, mert más esemény van, amit mondasz ellenkezője az eddig mondottaknak. Ember! - mi lett veled?

Holnaptól kész a válsághelyzet... megteremtetted!

Lázárod, a katonaság bevetését, akik szabályellenesen, géppuskás autókkal járőröznek (mert ugye, ti mind a szabályok értelmében jártok el mindig, a világnak ezt gajdoljátok!) - hogy azért adjunk a látszatra is, a holnapi kormányülésen akarja elfogadtatni a felhatalmazásukat (vagy jövőhéten?) - a parlamenti felhatalmazáshoz meg a „Jobbik” segítségét kéri! Lám, megint a „jobbik”, oly kedves ez a szélsőséges érzelem bennetek, hogy már hányok tőletek! Jegyezd fel: bölcs eszme nélkül bármily erő ledől, ám csöpp erőt is nagyra-növeszt az ég, melynek gyűlöltség minden aljas indulat és kegyetlen ármány. „Vágod”?

És csak folytatod az elmebeteg teóriád

...miszerint: „ha Európa beengedi a „migránsokat”, párhuzamos társadalmak jönnek majd létre. A két civilizáció közötti versenyt pedig a keresztény európaiak el fogják veszíteni – vizionálta a miniszterelnök, aki valószínűnek nevezte, hogy a keddi kormányülésen szóba fog kerülni a válsághelyzet kihirdetése.” Jaj! Ez már csúcs (!) - mire és miért választottak téged? - hogy hogyan azt tudjuk!

És még előtte egy elmés megállapítás tőled:

Ezek az emberek nem a biztonságukért jönnek, nem az életükért futnak -” akkor mi a lófaszért? A háborúból miért menekül az ember, ha nem azért, mert az élete nincs biztonságban, ha nem az életét félti? Te már csak tudod... örülj neki, hogy az átkosban is kiemelt voltál és most is a fejünkre nőhettél – már Európa fejére is – igen, örülj, hogy soha nem kellett megtapasztalnod a félelmet- és- amint látjuk a féltést sem... nem érzed át, hogy a virtus (mi habitusod) mit hoz ki belőled, már a lélektelenség benned – az embertelenség mellett! Nagyra nőj Komám!

Mind futni vágyott, s békekötést remélt – de jöttél te, aki keresztbe-tett nékik, mint ahogy itthon is a többségnek teszed, gáncs- gáncs hátán... hogy a kín nem tud fészket verni szívedben még, addig örülj! „Az illegális határátlépőket letartóztatják majd a rendőrök, a büntetés több év börtön s kitiltás lehet.” - mondod... a májaddal lehet a baj Komám! Kitudhatja, a mához vethetsz-e holnapot is még...?

Ferenc pápa szerint:

A háború és éhezés elől menekülőket a világot uraló igazságtalan társadalmi-gazdasági rend kényszeríti migrációra - jelentette ki Ferenc pápa hétfőn két egyházi rádiónak adott interjújában. Az egyházfő szerint az öregedő Európát a bevándorlók tarthatják életben! /.../Az egyházfő köszönetét fejezte ki a bevándorlókat befogadó európai országoknak.” Nos- ehhez mit szólsz Komám? Vagy keresztény sem vagy? - csak hinted a malasztot és tévedésben tartod az országot? Ejnye már!

Zárásul egy megjegyzést még (amivel egyet kell értsek)

A hatalom megszerzéséért, láttuk évekkel ezelőtt, bármit hajlandó volt megtenni. Megtartásáért még annál is többet. Még azt is, hogy ha érdekei úgy kívánják, időnként a nácikkal is összefogjon.

Ha nem sodorja el a menekülthullám, akkor hamarosan, de legkésőbb a 2018-as választások előtt, válaszút elé kerül. Döntenie kell, hogy kikkel szövetkezzen: a nácikkal, hogy ne a „kozmopolita hazaárulók” kerüljenek hatalomra, vagy a „kozmopolita hazaárulókkal”, hogy meggátolja a nácik hatalomra kerülését.”

 

titok

 

Mik eddig hűvöskés közönnyel

nem költöttek sovány gyanút se...”

a hatalom jó-sorsra kedvel

s ad zsíros lelki-derűt vele -

...hogy hajlamuk lehetne a szóra,

most kedvesen, lágyan csevegnek...”

kincset ad, mezőket, földet,

de nem kedvezményre...

hogy titkokba avat engemet,

egyre magasztalva

az egekre- égig a nevét emelje – (szőke)

 

2015. 09. 14.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 74
Heti: 4
Havi: 4 304
Össz.: 373 415

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán a téveszmék hőse...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »