Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán rémisztő politikája

 

...a magas állás és a vagyon, ím'- hogy segít eltakarni a belső rothadást!

- Ma csak az van teljes biztonságban, aki önmaga elől is el tudja rejteni magát. -

 

Orbán nyíltan beszél arról,

hogy a keresztény Európát akarja a muszlimok áradatától megvédelmezni.

Azt mondja: „A magyaroknak minden erőfeszítést meg kell tenniük szabadságuk, kultúrájuk és szokásaik védelmére.”

A kirekesztés nem korunk felfedezése.

Korábban tisztátlanoknak hívták őket

- ma is azok.”

Werner Faymann mondta:„az emberiség felosztása vallásokra tűrhetetlen.”

...az osztrák kancellár: Orbán fellépését az európai fasizmushoz, a kontinens legsötétebb időszakához hasonlította.

És itt az ütős melléállás: Horst Seehofer véleménye: Orbán Viktor “kommunisták és diktátorok ellen harcolt, amikor nálunk egyesek még kényelmesen üldögéltek a karosszékben”.

Csak csendben kérdem, mikor is? - kisztitkárként vagy talán Soros-segélyt élvezve Angliában? És a katonaságról - az akkori tetteiről - nem is beszélve – talán a kollégium mögött, sörözés közben. Azóta is csak duma van... ennyi, méltatásul megjegyezve!

 

- csukott ajtó mögött

tagolatlan beszéd

nemcsak a hangsúly esik le a hang is

hulló kézlegyintés hallatszik át -

 

Ami most folyik ebben az országban,

az hosszú évek szorgos és alapos munkájának folyománya. Mit várhattunk volna a nemzet lerablása és illiberális álmok meghirdetése után, amikor az egész államszervezet átalakítása, az oktatás szétverése, és a többi szarság egy most már nyilvánvalóan beteg ember agyszüleménye, akinek – valljuk be – a karmai közt vagyunk. Szégyelljék magukat! Ha nem lett volna gyerekszobám, és nem tanítottak volna illemre, most biztosan arra gondolnék, hogy ilyetén lettek aljas, cinikus gazemberek.

...már nem csak Európa, hanem az egész világ az ellenség. Kurva rossz vége lehet ennek, és most csak ennyit.”

 

Ami először élni kezdett,

s ami kihuny valaha:

bennem van, bennem is a kezdet

s a végső nap alkonyata.”

 

A jobboldali Orbán Viktor,

aki jó ideje a nyugati liberalizmus ellenfelének állítja be magát, nagyon is tudatosan alkalmazza ezt a rémisztő politikát (kormányával) – véli a Washington Post. És- teszem hozzá gyorsan, a végeredmény már adott – a részeredmények tisztázandók még... „az igazán gonosz ember jótettre is csak gonoszságból képes.”

 

„… így vagyok hallhatatlan,

de ilyen rangot más nem ad:

egyenlő s felülmúlhatatlan,

mint a csapat, mint a csapat.”

 

Most derült ki, mennyi érző lelkű, humánus, honfitársaiért aggódó, az elesetteket, hajléktalanokat, nincsteleneket segíteni szándékozó politikus, publicista, közéleti személyiség és egyszerű rajongó van a kormánypárt köreiben. Végtelenül „megható, szívfacsaró” az az aggodalom, ami felbuzog a kebelükből a hazáért és honfitársainkért. Akik, ezidáig pont leszarták a hajléktalanokat, nélkülözőket. „Jó olvasni, amikor az eddig üldözött hajléktalanok (mert elitta), munkanélküliek (mert lusta), cigány emberek (mert csak lopni tud), éhező gyerekek (mert a szülő felelőssége) hirtelen védelemre és segítségre szoruló emberi lényekké transzformálódnak a hazafiúi és honleányi értékrendben.” Minden létező fórumon, minden kommentelhető oldalon felbukkannak ezek a „neohumanisták” és számon kérik az önkéntes segítőktől, civil szervezetektől: miért nem a honfitársainkon segítenek, ha már? - és- hogy itt a migráns, és- hogy vannak... ahogy vannak s egyáltalán – csakis a civilek, önkéntesek összefogásának köszönhető: hogy emberségük, hozzáállásuk a segíteni akarásuk kapcsán, megmentették az ország becsületét (!) - s nem a „neohumanisták” (a kormány seggnyalói) tettei!- de nem is a kormányé! - ott csak üres szavak vannak, de tükör nélkül! Orbán összes nyilatkozata arról szólnak, hogy félre-útra lépek! - így szokatlankodik!

Nem igaz, hogy a gazdag EU ne tudna elhelyezni néhány százezer menekültet, miközben olyan szegény országok, mint Libanon vagy Jordánia milliókat fogadtak be. Csak Németország nyolcszázezer menekültet le tudna telepíteni. Még csak az sem igaz, hogy a menekülő szíriaiak terrorszervezetek tagjai lennének: a legtöbben az ország egykori középosztályának szekuláris tagjai, illetve vallási kisebbségek tagjai.”

Ugyanakkor keményebb fellépésre lehet szükség,

hogy megállítsák Orbán Viktort – véli a lap.

Felidézik: osztrák és német tisztségviselők kilátásba helyezték Magyarország uniós támogatásainak megvonását, akár a szavazati jogok felfüggesztése is szóba kerülhet. Így vagy úgy, de az Európai Uniónak világossá kell tennie, hogy elutasítja Orbán visszataszító politikáját – zárul az írás.

Lám csak: a beért elme értelme saját fejére hull! Hihetnénk, de nem így van. „Vagy hős lesz belőle a menekültválságban, vagy szégyenfolt. Eddig sokáig úgy tűnt, szégyenfolt, most pedig egyre inkább úgy, hogy hős.” - csak mert egy emberből hiányzik az emberség, szívtelen, arrogáns és cinikus, még nem „hős”, sokkal inkább egy érzéstelen „fajankó”, akinek nem volt gyerekszobája, aki csak böllenkedni tud (ez a keménysége), akit csak a hatalom és a hírnév éltet! Ez Orbán... a zsarnok- diktátor (így is szalonképtelen). Európa ennek az embernek behódolna (?) - nem hiszem... de mert baj van, elnézőbbek lesznek vele szemben. Ez minden.

 

az más

 

...elfogy köröttem a levegő

mert rövidül az idő

és a más:

az ajándékul kapott időszámítás -

...rá a valahai rend

más érzékkel

s nem részvéttel bújik elő -

a sánta is győző

ha „kertitörpének” áll

ördög ő

s mégis angyalként játssz - - (szőke)

 

2015. 09. 17.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 264
Tegnapi: 330
Heti: 1 067
Havi: 4 212
Össz.: 373 323

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán rémisztő politikája
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »