Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

CÖF fenyegetései

 

...lám akiknek elment az a csöpp is.... a CÖF aktivisták már hazaárulóznak is!

Normális...?

"Kezdeményezzük az iskolai vezetőség és a 18. életévet betöltött hallgatók nevelő célú behívását a Polgári Védelem egységeibe egyúttal jelezzük, hogy minden erőnkkel azon leszünk, hogy az iskola diákjai ne nyerjenek felvételt egy felsőoktatási intézménybe sem amennyiben szót fogadnak a tantestület utasításának és (ha) távol maradnak a Budapestre meghirdetett ünnepségsorozattól."

Kemény diktatúrában élünk az már bizonyos, ha nyalni akarnak a „cöffösök”, hát nyaljanak, de erre kényszert alkalmazni, hogy mások is tegyék- a legutolsó tett, aljas a végtelenségig- emberileg a legteljesebb mértékig elítélhető, erkölcseikben alávalók mindenképp!

Ilyen rendezvényre én sem engedem el az unokákat (középiskolás korú is van), Orbán szégyellje magát, hogy ilyen civil-támogatókkal kell, hogy körülvéve legyen, mert egy ünnepi beszédet is képtelen elmondani fizetett tapsoncok és kirendelt diákok nélkül. Külföld felé kell a kirakat, azt elhiszem, de kérem moderálják már magukat, ez nem hazafiság és hazaárulás kérdése... az ünnepi érzésnek és emlékezésnek nem ez a módja!

„minden erőnkkel azon leszünk, hogy az iskola diákjai ne nyerjenek felvételt egy felsőoktatási intézménybe sem amennyiben szót fogadnak a tantestület utasításának és távol maradnak a Budapestre meghirdetett ünnepségsorozattól."

 

Aljas- kibaszott, utolsó banda! Fenyegetik a gyerekeinket, unokáinkat, mi ez, ha nem diktatúra. Szar ondósejtek lángolása egy segglyuk előtt... és a fiatalokra is rákényszerítenék, hogy még időben tanulják meg a seggnyalás technikáját, ez ám a hazafias cselekedet!

No- MSZP most legyen nagy pofátok! - és a DK mit szól ehhez?

Ellenzékiek hajrá, ez már kemény ok, hogy szaladjatok a világnak panaszolni, mi-folyik és mi-végre itt, ebben a kis országban...

Konkrét összetevőik már kiváltják egy ország heveny kétségbeesését!!!

Nagyság, dicsőség, csúcs, magasság és a parancsszó, hogy nagy-urunkat éltessük. Tegye a CÖF, ha neki jól esik, náluk (mert aljasok így), így értelmezhetők emberi okai is, csak a gyengébbeken gyakorolt hatásokkal - erővel - lehet (kell) győzni- győzködni. Ugye?

Az üzenete „tiszta” ennek a szervezetnek: pihenésre nincs remény ez a jövő ígérete... fiataljaink előtt csak a végtelenbe vezető út áll, köd, ború, alkony (a sötétséget prezentálja a CÖF) és a temető majd- és minden mögötte marad, ami szép – tehát, ha érvényesülni akarsz el kell hagyni e hazát és külföldön kell keresni a boldogulást! Ennyi!

Olyan mérges vagyok, hogy már a szót- a szavakat sem találom – tanítani ne a balfaszok akarjanak, mert a CÖF-fel csak a magányba- és a nyomorba menetelhet minden fiatal!

Szubjektív és objektív okain csak a kárhozat maradhat, amelybe e kor taszít – így még a védekezés, a jó-magatartás, vívódás az egyéni adottságokból, a jelen vetélő-mozgása miatt szinte lehetetlen is...

Annak, akinek más a véleménye nem elítélhető, nem lehet e cselekményt, ami kötelezővé teszi az ünnepet- így idealizálni, a nyájas idillnek hazafiságra utaló jeleit fellelni nem lehet benne amúgysem – a tanárok már felvilágosultabbak annál, hogy szolgain kiszolgálják ezt az önkényuralmi rendszert, hogy gyerekeikkel vagy tanítványaikkal tapsoltassák a családi-maffia Vezérét, a pofátlan gazdagodás Atyuskáját! Azt hiszem ennyi elég is!

 

Szégyen, ami ebben az országban történik!

 

 

érték

 

...hevességek hirtelen mozdulatán

dolgaink - bár

az érték a belső...

ám az ízléstelen idő

mindent megront -

...bujtogatók

demagógok

kamaszosak magán-szennyével

tévedésre nő

a bizonyos is - így

a kommentár már

papíron vergődik

sínylődik az ész is

hittel mégis

hogy érdekpolitikája virít

és bírálat szaván itt...

hogy ki a „jobb”?

a jelszó kiadott: lebírálni mindent!

...így már a bolond fölény sem

tudja melyik zászló alatt vonuljon! – (szőke)

 

2015. 03. 12.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 32
Tegnapi: 226
Heti: 32
Havi: 3 177
Össz.: 372 288

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: CÖF fenyegetései...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »