Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

A nép-nemzeti...

és a kommunisztikus elvek!

 

- „sosem vettek leckét ékesszólásból, poétikából, akik nem ismerik a zenét (csak hágtak) - és a többi szabad művészeteket, akik sosem tanultak grammatikát és logikát...” mégis nyűvik a vonót és a nagy olvasztó-tégelyben erkölcsöket formáznak, látjuk az igazságok által tudatlanságukat legyőzetni – csak még ők nem látják! -

 

Olvasom a hozzászólásokat a migráns ügyekben, valóságos (fizikai) rosszullét fogott el a tartalmaktól. Ebben az országban van (lehet) még lejjebb? Lövetni... határok, mi a mienk, kik a jött-mentek, a horda... és nem számít, hogy akik migránsok itt, az életükért futnak.

Miért kell nekünk egy militarista rezsimként zászlót bontanunk?

Régen (a történelemben van rá példa bőven) ilyenekért háborúk robbantak ki. Majd még elindul valamilyen fegyverkezési verseny is (még egyesek csak köpködnek, mások csak „fújnak”!), de már ez is sok. Sokk!

Általános a válság és a lelki főleg, no- meg, hogy az emberi-butaság az eget nyaldossa. A hatalmas magamutogatás, a rendőri „gépezet”, óriási emberi és anyagi erőforrásokat nyelnek el. Most még a katonaságot és a rendvédelmi középiskolásokat is a határra rendelnék? - és a határvadászok! Jaj!

Akkor? - a közvélemény befolyásolására a militáris ideológia nagy apparátusát működtetik...

Játszik a hatalom a tűzzel, a véresszájúak meg kiabálnak és vérszemet kapnak, jogot formálnak mindenre. Érdek? - bizony az (bár elég sajátosan áttételezve a gyakorlatba)!

Nincs kulturált elhelyező bázis... nincs orvosi ellátás (igaz hazánk fiainak sem mindig jár a tisztes egészségügyi ellátás), Tarlós „sír”, az emberek egymásnak uszítva... pedig csak emberi megoldások kellenének. A migránsok tovább mennének (Németország, Hollandia stb. az úti-cél)– ennyi talán beleférne a békésebb módszerek eszköztárába is, hogy nem szajkózzuk - nap mint nap - a hatalmi hülyeségeket, a szélsőjobbosok ostobaságait, amiként épp- a legjobboldalibb, legreakciósabb köreinek (a hatalomban is) malmára hajtja a vizet! Kalandor útra terelik az országot... s itt valami kisiklott, valami nagyon bomlásnak indult!

Ahogy a dolgok állnak, ahogy láttatják a dolgokat, nem ússzuk meg baj nélkül, és majd mindenki más (mások) lesznek az okai, hogy itt- ebben a hazában szabadul el a pokol!

Már idegenül itt – mondom -

és én nem volnék elég

okos még

és jó képzeletű

hogy meglássam az út

ideáig hozó szakaszát... a sok nappalt és éjszakát

melyeket koptattak zúztak deformáltak mások

amelyekben kockáztatod magad emberi rangját -

...és átvágták reggelre

Mi lesz velünk, nagymama? – Kérdezheti minden titkok tudója, O. V., akinek fő művét, a GYODA-t folyamatosan basszák szét azok a rohadékok, akik az életükért futnak ezer kilométereken át a smukkjaikban, és az istennek sem akarnak megállni a célfotó előtt.”

Sok a jelentéktelen ember, aki miniszter, államtitkár (valaki csak csinált belőlük „embert” egy-egy konferencián :)) - messze kimagaslók a jelenben és ambicionáltak is anyagilag rendesen... merthogy elburjánzottak a panamák – s megengedhetőknek tartanak mindent a közéleti tolvajlásokban, ím a szomorú valóság! És most itt a migránsok ügye – szándék és akarat mutatva (csak negatív előjellel a gyakorlat), mert a cselekvésben lefelé licitált és embertelen valóságában feszegetik a népjólét titkait, és saját érdekből sikálják tisztára a deficitet, hogy helyére kerüljön a mérleg-egyensúly, amúgy nemzeti-mázzal leöntve, amivel éljent kiáltanak a lomha-vizek tengerében is, és- ahogy tunyaságukat változtatják aktív szereplőkké az úri kaszinókban (vagy a titkos konferencián)és (mert léteznek emberek, akik valamilyen titokzatos okból kifolyólag maguknak tartják meg a jogot, hogy a „nemzet” nevében szóljanak, de ha kell, mert éppen ezt diktálja az aktuális logika a „dicső, ezer éves nemzetet” másodpercek alatt dehonesztálják, dekonstruálják...) - felrázva ezzel a „búsmagyarokat”, hogy „itt az idő” (!) - tenni kell! És Isten áldd meg a magyart! - mert itt és most igazságtételről van szó (ezzel takargatva az emberi kegyetlenség), az emberek meg tépelődnek, miért van Magyarország úgy, ahogyan van, és az uralkodó kedv miért nem csappan? - több szabadságot és emberséget kérnénk csak...

Jól jött a Fidesznek a migráns probléma- védelmezik a határokat, sőt Európát (!) - a mocsoktól való megtisztulásban... miközben a migránsok a szögesdrótot kikerülvén már kötelező énekórát is (Balog tanár Úr örömére?!) megtartják: „Átal mennék én a Tiszán ladikon, ladikon, de ladikon...” - mert ott még nincs szöges-akadály, bár a „horgász-vadászok”, a horgaikat ott is kivetették rájuk!

Semmi baj, nemsokára kezdődnek a parlamenti ülésszakok... lesz önfényezés és dicsmázzal leöntött tartalom, ahol az ellenzék (ha szót kap!) kiteregeti a szennyest, azután kigondolják az új adókat (egy-két jelentéktelent el is törölnek majd), mert sok pénzbe kerül a határvédelem – azután fellendítik a komphajó gyártást (az autó összeszerelése után), amivel visszaküldik a menekülteket, oda- ahonnét jöttek!

És Bayer Zsolt leszámol az ezeréves magyar nemzet legendájával, cool!

Gyerekek, akkora a pofa már a jobboldalon, hogy észre sem veszik, saját magukat leplezik le, árulják el, a maguk teremtette álvalóság tartócölöpeinek fetrengnek neki részegen, miután oldalbahugyozták a nemzeti csűrt.” - érdekes, ahogy magáról és magukról beszél!

Lám! - a politika nagy problémája (a nagy függetlenség által, mert ők a szuverének), az állapot értelmi belátásában, a saját érdeken keresztül (bár nem mindenki ismeri az igazi érdeket) istápolják a nemzetet, amelyet ahhoz hasonlítanék, amit a geometriában a kör négyszögesítése jelent: megtalálni azt a kormányformát, ami a kormányzottakat korlátozza, de Uraim! morál nélkül?

Csak nézem gerinceiket

a címeket a neveket

valami bennem feldereng

hogy egyik másik mit jelent...”

...és mert a drótsövényre égető szüksége volt vezérünknek némely szavazatok megszerzése céljából.

(… pedig csak azért a világ

hogy ő jól érezze magát

hisz több ő több mint az egész

szemfényvesztő erőlködés

amit hordoz e sokadalom...)

Ennyi az egész.

Mint az kitetszik, jól felépített akció ez, kezdve a sima uszítással, aztán a plakátokkal, Szerbia biztonságos országnak nyilvánításával. Mindezek megalapozták a végső megoldást, hogy ilyen kaján célzásokat tegyek. Mert mi másra utalhatott az egyik alhülye azon kinyilatkoztatása, miszerint háborúban állunk, mert támadnak minket.”

Mármint ezek a szerencsétlenek.

Így lett kerek a világ!

 

...itt láthatom az időkben próbált

élhetetlen életem végét

a még eleven-magamban el nem temethető

időt – ki még a rálátás mérgelődő alakjába is

ily módon is

a múltján ég... (részlet – szőke)

 

2015. 08. 25.

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 120
Tegnapi: 74
Heti: 120
Havi: 4 420
Össz.: 373 531

Látogatottság növelés
Oldal: A nép-nemzeti... és a kommunisztikus elvek!
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »