Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Orbán még nem érti?

 

Orbán veje nagy bajban van. Orbán vejének cége ellen nyomoz a rendőrség. Orbán veje még nagyobb nyertes lehet Keszthelyen. Milyen címek ezek- amúgy egymást követő napokon... (?)

Kurva nagy téma lehet, ám ennyire ellentmondó címek, bennem csak a káosz érzetét keltik és nem a rend irányában való megoldások felé visznek.

Az egész bagázst kellene a fenébe küldeni már! És nem híreket kitalálni, mert ezek nélkül is tudjuk, hogy Orbán kormányzása családi alapon működik. Nem csodálkoznék, ha valamilyen nagy politikussá avanzsálna a vő. Merthogy fenyegetőzik feljelentésekkel, ám nem tanulta meg mégsem, hogy ez épp a sarát mutatja meg! A gyengeség jele, hogy hibádzik valami, valahol! Az Após úgy is kihúzza a szarból, annak ellenére, hogy saját lábon áll- gyengécske magából!

Tudjuk... „aki halandó, folyvást botlik az”!

Tiszta öröm, meg önkívület, meg mámorok adják ezeknek a pillanatoknak örömét?

Vagy végképp nincs hír, és minden szarból megpróbálják előhozni a nappali élet kijózanodott- kiábrándult valóságát?

Tudjuk, látjuk, tapasztaljuk, hogy a bíróságok miként teszik dolgukat. Amíg a Fidesz uralmon van, addig ez így is marad!

Orbán a feje az egész szarnak, könyörtelen és döbbenetes harcok egyedi példánya! A műremek (amit megalkotott) egy trágyadomb, ahol a nagy-kakas és a kis-kakasok kukorékolhatnak – előadnak valamiféle harci zenét! - és pofátlanul gazdagodnak!

Orbán úgy fogalmazott: „szavazóik egy része nem elégedett velük, de azt most még nem tudják, miért nem. Valószínűleg több egyeztetést, lassabb döntéseket várnak - mondta, megismételve azt is: jobban kell harcolni, mert a választóik vélhetően úgy látják, "nem harcolunk elég jól". Ezért több harcosságot, "minden egyes bennünket ért támadásra egyenes, világos választ várnak tőlünk" - mondta, úgy összegezve: jobban kell harcolni.”

Egy rész a kevés is, meg a sok is – pongyola megfogalmazás így is, úgy is. Lassan már mindenki elégedetlen a Fidesszel- nem volnának belharcok, ha nem így volna. Orbán eljátssza a süketet? Lehet, de akkor is látni kellene, hogy rossz felé mennek a dolgok. Ha már itthon nem hallgat a jó szóra, észrevehetné az EU reakcióiból, hogy nincs minden rendben...

Harc és harc, harcolni kell- ez egy beteg ember kijelentése, aki már képzeletében is korlátozott. Erkölcsi felelősség tekintetében ott az ellen- és mindig ott, mert nem érzi, hogy neki abban valami része volna, hogy elzüllött az egész Fidesz, kezdve a kormánytól a kétharmadig folytatva, a legutolsó hű pártkatonáig!

Mert hogy nem harcolnak elég jól, talán nem is kellene harcolni... undorító ebben a hazában, hogy a magyar- magyar ellen harcol, és ez kizárólag Orbán felelőssége.

Majd meghirdetjük a harcot a harc ellen!

A „Tett gyilkos lelkét tettel ölni meg”!

Támad benneteket az Isten, süket majmok – a munkátokat nem végzitek el, minden figyelem a harács felé vonva már és csodálkoztok, hogy most már elég (!) - mindenkinek elege lett belőletek!

Ne akard magad Orbán- egy fehér galambnak álcázni – a tettek mezejére nem harccal kell menni, hanem józan megfontolásokkal és a megoldások irányában...

Világos választ adni sohasem tudtatok – ezért is híresült el az orbáni kettős-beszéd, amit már minden „tagod” átvett – jól megtanulták a leckét, a főnök példájából.

Zavarosban lehet halászni és a cél a figyelem elterelés mindig bejött a Fidesznél!

A „pávatáncról” már nem is beszélve!

 

 

A Buda-Cash-ügyre rátérve Orbán Viktor szorgalmazta: sürgősen körül kell nézni az összes brókercégnél, mindent ellenőrizni kell, és "ki kell takarítani ezt az istállót". Nekem-

bennem az az érzés kapott teret és került a figyelem központjába, hogy az egész országot felhasználtátok arra, hogy a szép parkok és szépülő városok ellenére is (EU-s pénzekből persze) istállót csináltatok: ilyetén már minden „birkában” kialakult az olyan lelkiállapot, minek jellemzői: a tétova értetlenség, az ideges félelem, a céltalanság érzet, az „értelmetlen” sors elleni lázongás...

az az érzésem, hogy Orbán nem egy ragyogó intellektus, a pozitív aspektusok feledhetők vele és ha látjuk néha, akkor is egy rész megbűvölten nézi, míg a másik rész rettegve mered a semmibe!

Az igazság, hogy Orbánék ezt az egész országot egy istállónak nézték és nézik most is, amit ki kell takarítani, de velük kell kezdeni!

Ugyanis a züllött, pofátlan állapotok- a romlottságok már Augiász istállójává tették ezt a kis hazát! Szégyen és szégyelljék magukat érte!

Természetesen Orbánnal az élen...

 

Kiemelte azt is, "munkából jobb élni, mint segélyből, ehhez nem kell tudomány"

 

 

...persze hogy, az értelmes és nem megalázó munkából biztosan jobb élni, de bocs' Orbánom, amit leraktál az asztalra, abból a nagy semmiből nem!

A tudománnyal meg mindig hadilábon álltál! Egymillió munkahely ígérve volt 2010-től – 2015-öt írunk és a nullát is csak úgy hagyta el, hogy a közmunkával villogtatott valamit. Értéke? Nincs, esztétikai talán- szépek a parkok, az árokpartok is... a segélyek viszont nincsenek meg, jobb-esetben is- de megnyirbálva, rész-elemként valami mutatva, morzsának is kevés...

Tudom a Te elképzelésed, nem a gondoskodó társadalom irányába hat, gondoskodjon mindenki magáról – akkor miért a nagy csodálkozás, hogy a fiatalja, immár 600 ezer elhagyta a hazát? És nem jönnek vissza, mert lerongyoltad az országukat - „putrit” csináltál e „Medencéből”!

A „túrórudit” kapjátok be Ti!

Az önsegélyezést magatok felé megoldottátok lenyúltatok és lenyúltok már minden mozdíthatót, a korrupció áldásos tevékenykedésetek folytán átszőtte az egész országot! - és most mégis azt kéred tőlünk, hogy hazudjuk széppé azt is, ami nem volt szép és most sem az- remekké azt is, ami az egészében romlandó, „bűvöljük ezüstté a pocsolyát" is? Minek? Kinek? Neked? Nektek? - és még mindig nem érted, mi veletek a baj?

Akkor Ti ostobák vagytok!

Az illiberális diktatúrádat dugd föl magadnak!

 

 

„...bizonyságául annak hogy élek -

számat nyitnám: hörejek sóhajok

idétlen hangjai türemlenének

torkomból forró tűzhányó-zajok

fészkei magjai csak a sugár-

csodáknak melyekből virág madár

sárkány – minden lehet

ha ideje elérkezett...”

Elmorzsál megnyúz az élet

szedi aki szedi magát most

össze meg visszájára is már

...a székely is duzzog morrog

a folyamatokon -

rajtam is a sokk

...míveletlen sok a durva részes

hol a méz csorog - - (szőke)

 

2015. 03. 06.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 278
Heti: 1 133
Havi: 4 278
Össz.: 373 389

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Orbán még nem érti...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »