Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán számítása időre bejött...

 

...boldog, ha rajong érte az ingatag nép” – más meg csürhe így? „Magyarország szabad ország, ahol még politikai foglyok sincsenek, sőt tüntetni is lehet, a Fidesz pedig továbbra is a legnépszerűbb párt.” (egy külföldi vélemény! - azt hiszem odakünn is káosz uralkodik a fejekben...)

 

Én is, ím, nemrég a szabin hegyeken

járva gond nélkül Lalagém daloltam,

tőr se volt nálam, de a kóbor ordas

mégis eliszkolt...”

 

Mindkét teljesen lezárt röszkei átkelőnél azt követeli a szerb oldalon rekedt tömeg, hogy engedjék be Magyarországra. Éhségsztájkolni kezdtek, és azt mondják, szerdán, ha még többen lesznek, át fogják törni a kerítést. A rendőrök közben megpróbálják eltakarítani a médiát a két ország közötti területről.”

Milyen tömegről beszélnek, ja arról az 50 uszkve 100 emberről (!) - majd később többen lesznek – lehet (mondják), de az éhségtől szegények, addigra látni sem fognak... az áttörés csak kitaláció, hogy aki hülye ott, „intézkedni” tudjon, mert mutatni kell az erőt! A parancsot meg megbaszni nem lehet, csak szaporodni fog... így is.

Már hivatalosan is vészhelyzet (azaz - válsághelyzet van) van

...a katonák fegyverüket is használhatják – de a bünti utána? Ha használták azért, ha nem azért... tudják, a kalap- mikor hogy! Gyurcsány néhányadmagával Szerbiában rekedt, most keresik az utat, a hazautat, és mert drótvágót nem vittek magukkal, most – szegények – megszívták. És máris eljárás indult ellene – illegálisan ki - és még rávarrják az illegális behatolást is. Orbán és társai meghülyültek! Ám a rend az „rend”! De Gyurcsányt sem értem már... segíteni itt, hogyan? És amit lát? - nem vakítja... no, ebből még lehet nemulass!

A magyar hatóság és az arab nyelv... na- hiszen, jaj! Mint eddig is – csak üvöltöttek, felsorakoztak és elővették a tomfát, ugyanakkor nem-célzott „gáz-felhővel” adtak nyomatékot az arab nyelvtudásuknak! Ja- hogy már van tolmács!? Ideje volt!

A kerítés mögött felgyülemlett tömeg egyre dühösebb, sokan éhségsztrájkba kezdtek, folyamatosan megy a skandálás. Helyszíni tudósítónk beszámolója szerint a rendőrség tolmácsa a kerítés túloldaláról hangosbeszélőn próbálta nyugtatni a kedélyeket, a menekülték azonban kifütyülték, és azt üzenték vele a rendőröknek: szerdára újabb tízezer menekült érkezik majd a határra, és akkor közösen át fognak törni a kerítésen.”

A sajtó képviselőit elzavarják

...hogy azt tehessenek, amit csak akarnak, ahogy Vezérük Orbán szokta, hazudni fognak a helyzetről, és hogy ki az ki- provokál most? No? - hát bizony a hatóság... miért is nincs átjárás, szépen libasorban- és miért nem működik a regisztrálásuk, mert vészhelyzet van? Ez a segítségnyújtás...

Íme a gyakorlat: „mert szerintük a stábok látványa is ingerli a menekülteket. A rendőrsorfal már fel is sorakozott a tudósítók előtt, és közölték velük, hogy ha nem engedelmeskednek, ki fogják tolni őket.” De beteg... és még Orbánék ezt hívnák demokráciának – a diktatúra minden negatív gyakorlata itt van – megteremtődött az egy-emberes önkény... ki- Orbán!

Orbán új időszámítása:

35 méterenként rendőr vagy katona áll a határon”! - és mert a kormány jogászokból áll (bár szakmájukhoz nem értenek- a politikához még annyira sem) majd jól kimagyaráznak mindent! „Elképzelhető, hogy praktikussági okokból döntött a kormány a válsághelyzet fogalma mellett, hiszen az Alaptörvény módosításához kétharmados többségre lett volna szükség.” - és vészhelyzetként fogják föl. A parlamentre semmi szükség, ha mindig és mindenben, azt megkerülve döntenek! Ilyetén, most válik lehetővé a rendkívüli intézkedés megtétele is... és ahogy ismerjük Vezérünket, élni is fog vele! „Orbán jelenleg megállíthatatlannak tűnik. Az állami televízió kormánypárti propagandát nyomat. Magyarország pengékkel felszerelt kerítést épít a déli határára, hogy távol tartsa a migránsokat. A hadsereg a határon gyakorlatozik, ahol hamarosan csatarendbe állhat" – és mától ez van!

És a külföldi vélemény immár egyre érdekesebb:

Többször sietett például leszögezni, hogy a magyarországi antiszemitizmus nem mindennapi erőszakot jelent, vagy hogy az „orbánizmus” nem diktatúra, és még csak nem is a putyini irányított demokrácia, hanem valami speciális magyar képződmény. Legutóbb azzal keltett kisebb feltűnést, hogy Simicska kirohanása után meglehetősen részletesen járta körül a világ vezető gazdasági lapjában, hogy mit jelent a „gecizés” nyelvileg és politikailag.” Huh! Ha naponta áldoz is, már csak egy „geci” marad!

 

És semmi több...

 

Tűr az ember, igen

tűr akármi bajt

csak veled nem

semmire veled nem mehettem”

a bajt nyeleted

így is itt maradt...

Cinkosának fogott

a kárörvendő élet”

...bolond játéka most

egy önkényes nagy úrnak! – (szőke)

 

2015. 09. 15.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 74
Heti: 2
Havi: 4 302
Össz.: 373 413

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán számítása időre bejött...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »