Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Az ösztönpszichopaták... furcsa, különös, szokatlan?

Rétvári Bence (a KDNP alelnöke) szerint: „Fel kellett volna lépni a szervezőknek és eltávolítani ezt a keresztény hívó embereket sértő provokációt”. Nem a szervezőknek kell fellépni, hanem a pl. a KDNP-nek! Rétvári szavai: „Mi azt gondoljuk, ha valakik másoktól toleranciát követelnek a maguk irányába, akkor legalább ennyire toleránsnak kell lenni mások világnézetével szemben. A legszomorúbb az, hogy a szervezők már évek óta látják, hogy ez a probléma a melegfelvonulással kapcsolatban, és vagy nem tudnak, vagy nem akarnak tenni ez ellen.” Mindez nem a szervezők ügye, hanem valamennyi budapesti (fideszes) polgármester, főpolgármester és az ország vezetésének ügye. Rétvári szavainak helyesbítése: az a kérdés, hogy a KDNP vagy a Fidesz nem tud vagy nem akar tenni a nyílt „meleg-rendezvények” ellen.
A felvonulás lényege azonban nem a zavartalan együttlét, hanem a nyílt provokáció... (!)
Ahogy vallom is, a vallásról is, csakúgy a másságról (itt kizárólag a melegeket értem) is, magánügy (!) – tegye akinek erre van indíttatása, de semmi keresnivalója nincs a hivalkodásnak. Nem is fogadom el, mert a természet ellen van, a természet ellen hat. Normális viszonyban ez nem is téma, mint ahogy az sem, hogy ki hányszor dug naponta, vagy mennyi imát mond magáért magának.
Sajnos...
...liberalizálódunk az élet minden területén, így ma már hovatartozását is bárki nyíltan felvállalhatja. A világ nagy részében már bárki bárkivel házasodhat, sőt bizonyos országokban azonos nemű házastársak még gyereket is fogadhatnak örökbe (a deformitás magasiskolája).
Én természetesnek ugyan nem tartom, hogy ezen a téren is nő a nyíltság, bomlanak le a határok... inkább sajnálom.
Ezt az egyházak sem tudják követni. Ugyan úgy, ahogy az azonos neműek nyilvános életét sem tudták az egyházak befogadni. Hozzáteszem így van jól! Az, hogy elhatárolódik tőle, hogy tiltja, hogy lenézi, az nem megoldás. Ez is igaz... ki kell mondani végre, hogy nem elfogadható a természetellenesség, mert az ember nem állat és nem ösztön-lény, hanem tudatos – igen, gondolkodását és cselekvéseit tudatosan koordináló - a normák szerint magát irányító lény.
De, és itt jön a képbe a provokatív megnyilvánulás, és még büszkék is arra – a melegek – hogy a férfi férfit szeret, a nő meg nőt szeret... tegyék, de magukban (ha már elferdültek, ha már a sorsuk így hozta), ha van hozzá gusztusuk... hagyjuk ki az egyházakat ezekből (nem rájuk tartozik), a hitéleti másság nem keverendő és nem is keverhető össze a melegekkel, másként más!
A „meleg” egyfajta perverzió, a degeneráltság az érzelem terén (is) egy kisiklás, az emberi természet elfajulása...
Érdeklődés és a hajlandóság ez esetben önkényes is lehet, az mellett, ahogy a határvonalak elmosódnak... kezelhetetlen lett a „felület”! Mindenekelőtt az volna a lényeges, hogy mire irányul tartalmuk szerint egyik- másik ember érdeklődése, ez adná az értéket. De ennek a „büszkeség” meleg-felvonulásnak van-e egyáltalán értéke? A buli? Még csak nem is érdekes – inkább visszataszító. És ez vajon mennyire szükséglet?
Vannak erkölcsi fogalmaink kötelességeinkről, amelyek szabályozzák magatartásunkat!
Ami most van az nem felvilágosodás, de szégyen, sajnos a társadalmi hatások eredményeképpen alakult ki... némelyeknél már-már eszményként – semmiségek szintjén fontossága, a személyek belső tartalmának kivetülése kapcsolatban áll szellemi szintjével... szükséglet csak magának, érdeklődése a saját neme irányában, így beállítódásai és tendenciái is arra adnak választ, hogy mit akar az ilyen ember... s hol az intelligencia? Ez a tulajdonság, amely csíra formájában megtalálható az állatokban, teljes egészében az emberben bontakozott ki. Alapja a gondolkodás fejlődése! De hol itt az ember? - fogadjam el, csak mert két lábon jár? És a viselkedésük sem értelmes immár, változásokra nem reagáló és félrevezető szokások együttesében nincs követelmény (maguk felé, ám meghatározzák mások felé elvárásaikat), nincs alkalmazkodási képesség sem – célok megértése nélkül célszerűtlen magamutogatásuk – és még szépen fejezem ki magamat.

Konok a lét, ragaszkodik a rosszhoz…
Fényt vált a sötét, szoktat a börtön-koszthoz.
Javításra teleltet a hatalmi-szándék
ízein az emlék még másoktól,
             hol kisemmizetten áporodott
a most- és hazavágyó-gondom--(szőke)

2014. 07. 09.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 330
Heti: 816
Havi: 3 961
Össz.: 373 072

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Az ösztönpszichopaták...furcsa, különös, szokatlan?
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »