Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Orvgyilkos árulások és méregkeverések, ellenségeskedések!

 

- az ország „szellemi fejedelme” - a maffia-állam feje már porban fetreng – míg a „buta liba trillázva eltűnik a fák között”!

A változtatáshoz az érzelmeknek „másképpen való újraéledése” szükségeltetik. -

 

Az MSZP megint illegitimnek kiálltja ki Orbánt és a kormányt is vele... de a szót rosszul használják.

Orbán és kormánya legitim a választások óta!

De mert Orbán úgy viselkedik mint egy maffiavezér, ezért valóban le kell mondatni kormányával együtt.

Ebben igaza lehetne az ellenzéknek, ha ezt akarnák!

Az évek folyamán kiderült (sajnos), hogy Orbán és csapata nem egy észkombájn együttes, csak rablóbanda és az a javából. Megkockáztatom- Orbán egy buta ember, persze nem úgy, hogy nincs meg a magához való esze, az minden embernek megvan... hanem a kormányzáshoz nincs tudása (tudásuk)! Ezért az erő szajkózása és annak fitogtatása a nép előtt. Hogy milyen vezető Orbán? Szar!

- ez 2010 óta tudott (nekem legalábbis, és ezt többször ki is fejtettem már). Önkénye és parancsosztogató viselkedése egy diktatórikus vezetés felé vitte el.

Hibát hibára halmoznak már! Ennek csak egyféleképpen lehet végét venni, ha az ellenzék lemondatja! Ehhez viszont egységes hozzáállás szükséges.

Véget kell vetni a Fideszesek és a KDNP-sek ámokfutásának... és ezalatt nemcsak a boltbezárást értem, de minden mást, és együttesben vizsgálva negatív az eredmény mindenképpen!

Hab a tortán, ami a „banki csőd” kapcsán kiderült... előre tudtak mindent, Szíjjártót ott pénzelték és lehet a kormány tagjait is, persze állami pénzekkel „játszottak”, csalások, rablások, lopások... enyhébb megítélés szerint is tisztességtelen magatartásból származtak a hasznok. Nem véletlen a nagy félsz, hogy melyik fegyverestestület kit véd! Ádert a készenléti rendőrség, Orbánt a TEK, Kövért a kormányőrség, Pól ügyészt is valamelyik... szóval ez már beszarás... mindegyik rendelkezik valamiféle kis-hadsereggel. Ez egy ilyen kis-országban normális? Nem- ez abnormális és a diktatúrákban szokás csak. De mit is várjunk el egy seggdugasz minidiktátortól... tudjon focizni? - vagy ha már kormányfő, esetleg kormányozni is? Lám, így van náluk sokféleség, hogy „szentek” - és amiként azok, a kéz is maguk felé hajlik így!

És elérkeztünk, ahhoz a pillanathoz, hogy egy országnak lett belőlük elég! Népszavazást! - és menjenek a pokolba... a népszavazást ne hülye kérdésekkel terheljék, merthogy- mivel meg kivel értünk egyet, azt tudjuk- a dolgok megváltoztatására esély csak utána lehet, ha elmentek a posztokról, addig is el kell érni, hogy ügyvezető kormányként legyenek még, a választások napjáig, azt viszont minél előbb ki kell írni! Elég, elég, elég! VÉGE!

Csak remélni tudom, hogy az ország nagy részének már elege van a korrupciókból és a konfliktusokból!

Orbán és bandája már nem kívánják az ország pozitív jólétét csak a sajátjukét... a mezőgazdaság, az ipar és a kereskedelem, valamint pénzügyi- és pénzverési műveletek, ki- és bevételi tilalmak mind állami intézkedést igényelnek, mert hazugok a statisztikák, az ország a szakadék szélén billeg és ezek nem a politika magasabb szempontjait mutatja, csak saját érdeket képvisel. Igen, a kormányzatban uralkodó szellemmel vannak állnak viszonyban, oly módon, amelyben az állam - Orbán – fölényes hatalmával erőt fitogtat!

Polgár mint olyan, Orbánnál nem létezik, vannak munkások és szolgák... és csaló gazemberek odafönn!

És mert a szabadság elveszett számunkra, így a szellem és a jellem is másként ad irányt a dolgoknak!

Maffiacsalád fejeként igazgatja Orbán országát! Ó mily nemzeti! - és mily keresztényi – már mindent eljátszottak és lejárattak. Maradt még valami?

Ja- a déli nyitás, ezen munkálkodik most Szíjjártó mint tőzsdeügynök vagy külügyminiszter, esetleg mint gazdasági szakértő? Átértelmezni a nemzetközi viszonyokra nem tudom, valahogy a Fideszben a felvilágosodás elmaradt, ilyetén az aktuálpolitikai összefüggés és gazdasági aspektusa is – röhejes (mondanám), de nincs kedvem nevetni!

Szóval, az ellenzék most már tegye a dolgát! Szervezzen és mozgósítson, mert az ellenség határon belül van és az a Fidesz-kormány és Orbán!

Amit ők a törvénytelen viselkedésük által fejükre vontak, intésül szolgálnak minden magyar számára... hogy mit foglal ez magában?

Minden látszat szerint embereknek puszta gépként és eszközként való használatát!

Önkényt fölvállalni nem lehet – nagyon nem lehet összeegyeztetni az emberség jogával a mi saját személyünkben...

 

balsors

 

...méla és komor a hangulat

remény fénye sem villanhat

csak a nyomor csendjének egykedvűsége

és esengése

a bánatos vágyakban

melyben található

(mondhatni) a való -

Ez hazám

belső-csendje:

magány

s egyéni bánatain enyészete -

Út és eszköz

Isten dicsőségére?

Az elveszettek már nem énekelnek!

Istenes ajándék ugye?

Mennyi szenvedés

és az idő:

hol a közjóért a zsugori kaptat

leckét ad magyarból

és nincs bolt és nincs semmi

helyed sincsen e medencében -

a téli menedék után mit kapsz a tavaszból

mit kaphatsz a nyárból

hol sötét a verem lábam csak remeghet?

ahogy a száműzés éjjelét

borítják rám a „szentek” -

így a balsors meg az Ég!

Ím' már szóban

és már tettekben is

mily gáláns az úri nép – (szőke)

 

 

2015. 03. 26.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 278
Heti: 1 133
Havi: 4 278
Össz.: 373 389

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Orvgyilkos árulások és méregkeverések, ellenségeskedések
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »