Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

Idióták...

 

A tegnapi Lázár beszéd sokunkban kicsapta a biztosítékot! Nem lett volna semmi probléma, ha hozzáteszi, hogy a véleménye magánemberként jutott közlésre (vagy bocs' de kibuggyant!), ám a kormány tagjaként és még legelöl is a sorban, hát (!) - az idiótizmus netovábbja, kizárólag (csakis) rájuk vonatkoztatva.

Tehetetlen faszok! Ennyi... a sarukat másra kennék fel. És most jön a dicshimnusz, hogy igazuk volt, mert lám csak az uniós-pénzeket lehúzhatják 100 %-ban így is. Lehet itt szemtelenkedni, de csak a nagyoknak, lehet véleményeket alkotni, de csak a nagyok tetszése szerint stb.!

 

Kabarénak mondanám, ha nem lenne véresen komoly, hogy  szabadságunk a szolgaság vállán tud csak megállni. Meleg van és jön a lehűlés is... viharokkal az időjárásban és viharokkal a politikában is. Ősz van – „és itt van újra”! - s a hatalom egylényegű közös akarata érvényesül, ami a hülye törvényeikkel érvényesül most is, meg majdan, és nem számít már, hogy a mértékek összekeverednek, az erő csak erőszakot szül - ennek prédájául eshet mindenki, legyen magyar vagy bárki itt!

A kötelékek még erőből tartva, ám- ha egyszer lazulni kezdenek, no- akkor már az állam is hanyatlásnak indul, ennek jele már látszik... az állam, immár a tönk szélén (nincs társas érzület), az érdek (a sajátjuk- a hatalmi) szemérmetlenül, az általános akarat ellen!

Vajon milyen indíték vezérli a hatalmat? - a hatalom megtartása mellett a figyelemelterelés... felkapaszkodásra nagy-súllyal kap helyet, mert a gazdaság nem dübörög, sőt lassulóban, hogy a vállalkozások tömegei szemünk láttára mennek tönkre, hogy a külföldi beruházók nem jönnek, akik vannak már mennek vagy menni készülődnek, hogy a kormány költözni akar, s a vezér még-nagyobbá avanzsálhat (ha akar, és miért ne akarna?)!

Imigyen, hamis módon az igázságtalan rendeleteket is törvénynek neveznek, melyeknek csak egyetlen célja van: a magánérdek, miközben a tömeget csordaként terelik egy államosított akolba – így az általános akarat (a nép akarata) alárendelődik a „nagyok” akaratának!

A közös kárból kizárólag csak a népet részesítik, a hasznot megtartják maguknak, a feltett kérdésekre- másra válaszolnak... nincs menedék, nincs szerződés sem – így nem is szabad az ember... demokrácia sincsen csak erő és erőszak.

Számos egyenlőtlen megoszlás található még, de mert nincsenek arányok és a szükségleteket sem akarják figyelembe venni, folytatódik a mutyik sorozata az „eus-pénzek” egymás-közti felosztása okán, így romlik az ország állapota is tovább, ahogy a politikai hozzáállás elvtelensége vele arányosan nő!

Már megint a földmutyi, már megint a pályáztatások milyenségei, már megint az önkényuralmi gyakorlat, már megint az erő- és az erőszak, a rendőrállami hagyományok előtérbe helyezése, már megint az intézmények akaratának figyelmen kívül hagyása (oktatás, egészségügy stb.)

Lásd: „ A hivatalos Magyarország hallgat. Orbán Viktor sem nyilvánult meg, a miniszterelnök napok óta nem hallat magáról. Talán játékosnézőben jár valahol, bekket keres a botladozó Videotonba, kapust, középpályást és csatárt.”

Hát csak ennyi itt a probléma Kedves Magyarország..! - dicsőség a Vezérnek és csak ennyi a tradíció is, ahogy a múlthoz igazítják a jelent a viszonyokban... nincs „tabula rasa” csak egy metafizikai absztrakció, feledve minden történelmi tapasztalatot, tesznek a történelem ellen és rá!

Konzerválva általuk már minden hülyeség... Horthy elismerve a nép leszarva így!

A program már kizárólag a haszonelvhez igazítva!

És az ember (az egyes):

Ilyen dögönyöző élmények után kezdett el élénken foglalkozni a létminimum lételméleti gondjaival, és rájött a cáfolhatatlan igazságra: elmennek ezek a picsába! Ilyeneket gondolt nem létező üres pénztárcáját lobogtatva, és közel állt ahhoz, hogy tényleges önvizsgálatot tartson kiderítendő, hogy benne van-e a hiba.

Nem benne volt.

Csak a világ szaladt el, méghozzá olyannyira, hogy a férfinak esélye sem mutatkozott beérni. Így hát kataton józansággal vette tudomásul, hogy már nem tudhatja meg sohasem a bűvös létminimumot, a minimum létet.

Letiltották az infót.

Baszódjatok meg! – Szuszogott.”

Párja pedig söprögeti a hó végi aprót!

Mert nem átjáróház ez a lángoktól ölelt kis ország” - mondta Hende (augusztus 20-án)!

...lehet, hogy nem is tudja ezt Boross Péter, aki a Hóbagoly megtisztelő nevet kapta dzsemborija után, és valljuk be, meg is érdemli a felemelő titulust, mert az éjjeli madár tudatával kuvikol kitartóan évek óta.” Ahogy (a migránsok ügyéből véleményez) egy méretes náci mondókát rebegett a rendszerhez mindhalálig hű sajtóipari terméknek...

 

 (részlet)

 

Éveket öregszem a percekkel, hogy gonosz lettem

s alázatra még- nem menekszem...

de szökve hagytam el természetem

hiányaiból nem vállalom nevetséges szerepem,

ezért sóhajtva ültem le egy padra,

az emberiségért mégis védtelen – (szőke)

 

2015. 09. 02.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 42
Tegnapi: 226
Heti: 42
Havi: 3 187
Össz.: 372 298

Látogatottság növelés
Oldal: Idióták...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »