Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

A tudatos káosz.

 

...és a kölcsönös függőség fonala sehol sem szakad meg, az önkény uralma sehol sem feslik fel?

...és akiket, a katonaság és a rendőrség fizikai ereje mégsem félemlíti meg? - akkor hogy is lesz?

Miért a „nyilvánvalóság zsarnoksága” - a vadság állapota most?

Nem lehet ártatlanul uralkodni”!

 

Valljuk be őszintén, a kormánynak jól jött a káosz! Már csak a menekültügy létezik nálunk és más minden feledve így.

Miközben plakáton hirdette, hirdeti nézeteit Orbánunk... az ehhez fűzött vélemény már nem érdekli. Neki csak a sajátja számít.

Feledve immár a mutyik sora és a kormányzati hacacárék: trafik, föld, takarék, szerencsejáték, Közgép, új munkatörvény, KLIK, KELO, NAV, nem megszorítás, deviza hitel, adóemelés, egykulcsos-adó, államfő, uniós-pénzek. Bár a botrány megvan s kíséri is az Orbán vezette kormány eddigi ténykedését, és az ezzel járó felháborodás már szinte minden társadalmi csoportot elért... de kit érdekel az most? Netadó, kitiltás, urizálás, bróker botrány, nemzeti bank, villavásárlás, szállodai számla, korrupciók, EU-s pénzek elosztása- felosztása, pályáztatások - itt már, szinte természetes velejárói a mindennapoknak és még nem is teljes a sor!

És az embertelenség netovábbja lásd Röszke, az M5 és a mező, ahol nincs semmi csak az éjjeli hideg, se meleg-ruha, se víz, se élelem csak a rendőrsorfal (és a húsukba hasító hideg szél), akik nem engedik elmenni a szerencsétleneket. Hiába a szervezés- csak megmutatja a kormány, kinél az erő. Hajrá Orbán (!) - az erő veled van s az embertelenség, hogy sajátod lett Téged lenyűgöz, és ez a lényeg! Nem kell pirulnod a lelkiismerettől, néked az nincs (ami nincs, az úgy se fáj). Mintha élveznéd is a csúf ricsajt, a szerencsétlenek szögesdrót-mögötti létét... pogány vagy te, nem keresztény!

Íme, a továbbiak:

Előre be nem jelentett szemlét tartott a határon Orbán Viktor és Lázár János hétfőn. A miniszterelnök és a kancelláriaminiszter a kerítést tekintette meg, az ott dolgozó rendőrökkel és katonákkal is elbeszélgettek – tudta meg a Magyar Idők kormánypárti lap a kormányfőtől. Orbán azt mondta: a látottak meggyőzték arról, hogy fel kell gyorsítani a kerítésépítést, ehhez nagy létszámú élőerőt kell biztosítani és mindenkinek fel kell készülnie arra, hogy a következő hetekben intenzív munkát fog végezni.”

Soha ne legyen nagyobb élvezeted! Az eszmék összekuszálódtak, a bűnökkel és a katasztrófákkal terhes politikádat vállalni csak így lehet (szerintem nem lehet!)? Ámbár, Te tudod... és az ár, az sem számít?

Cigányok népes tömege épp elég neked? Ahogy nyilatkozol, teszel (vagy inkább nem teszel semmit, mert másokat ugráltatsz!), ha téged kielégít, hát- lelked rajta! Külügyi munkát is felvállaltad? Minek, hiszen tárgyalni sem tudsz- csak böllenkedni, az meg nem diplomácia... lám, az általános rémület óráiban mily „magasztos” kiállásod (!) - ekként hiszed, és- így is mormogsz magadban, hogy tájékozatlan népem, izgatott- mint kibe a féreg szorult, megzavartak és rémültek, akik képtelenek a gondolkodásra, és arra is, hogy meghallják a „józan-ész” szavát, ami belőled árad... Juj meg Jaj!

Vagy csak a teljes összeomlás hozhat változást? - az nem lehet érdeked, akkor lenne véged! De mert a zűrzavart megteremtetted, hogy az EU-tól még több pénzt kicsikarhatsz... az marad, ám ez hiú remény (egy darabig), mert máris megkaptad a figyelmeztetést: „Sigmar Gabriel német alkancellár felszólította Magyarországot, hogy javítson menekültügyi rendszerének körülményein. Kijelentette: veszélybe kerülhet a schengeni belső határok nyitottsága, ha az uniós partnerek nem veszik ki a részüket az európai menekültválság kezeléséből... A menekültválság terheinek megosztása nélkül az uniós finanszírozási, támogatási rendszer sem működhet tovább változatlanul – jelentette ki Gabriel.”

...van egy elképzelés, ami azt feltételezi, hogy „itt az idő” a kilépésre... talán ezért is kedvezel a „Jobbik” felé... és- hogy ne szóljon senki a dolgodba, mert már Putyinhoz tartozol. Ilyen kurva-jól sikerült a „Keleti nyitás”? Igaz, az atomerőmű, a Paks II sok pénzt hoz majd- csapatodnak, kölcsön, miről elszámolni nem kell... így az egyéni zsebek kitömése jelentheti a gyökeres változást? Eddig is ezt tettétek, de Kelettel a lebukás veszélye megszűnne, majd kifizeti „birka-néped” az adósságot, miként itt nem is az „atom” a lényeg!

Ezzel csak egy baj lesz Komám! - hogy nem fog menni, mert lesz egyeseknek is és másoknak is, ehhez pár szavuk! Ne hidd el, hogy mindent megtehetsz, mert voltak a történelemben ilyen Vezérek, és csúfos bukást éltek meg!

Megalakítottad a téveszmék monopóliumát, de erkölcsi lehetetlenség lesz véghez vinni ördögi tervedet. Hiába tartod magad mellett az „Imádkozó Sáskát” Semjént és a jó-keresztény Pártot, mert őket eddig sem és ezután sem veszi, senki komolyan, van és lesz is, az a pénz, hogy imádkoznak érted!

Elébb, azért van még más dolgod is, mert másoknál most a józan belátás - nagy úr az - s ellenkezni ott nem tudsz... mindent tudnak és mindent látnak Nyugaton is: „Az Angela Merkel vezette konzervatívokkal koalícióban kormányzó szociáldemokraták elnöke kijelentette: megérti, hogy a menekültek el akarnak menni Magyarországról, Németország és az EU is joggal követeli a menekültügyi szabályok betartását és a körülmények javítását, másképp a menekültek csak egyik nyomorúságból a másikba kerülnek.”

Mint- ahogy néped is! Orbán.

 

ami fáj

 

Viszálykodás és okoskodás...

Politikusok és kalandorok”!

Boldog boldogok

hű-szívű kitartó barátok

miként kitartottak az Egy által...

- önfejű sanyargatás

mutatva – ha nagy-kegyelettel

és bízván magában – és így

mit mindenik

mára itt gyakorlattá tett

- nem számít a súlyos bukás...

Ezzel

szörnyerősre vették a figurát!

Fájni nem fáj

hogy e lét ég parazsán -

még nem! - de fog...

ám az igencsak fáj

most- hogy éreztetve lett:

mi itt kegyelemkenyéren -

A nép – „az áldott”

néki csak a jólét

puszta emlék lett

...más itt úgysem veszhet

az elveszett jó-hír után! – (szőke)

 

2015. 09. 08.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 120
Tegnapi: 74
Heti: 120
Havi: 4 420
Össz.: 373 531

Látogatottság növelés
Oldal: A tudatos káosz.
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »