Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán Iránban védi a kereszténységet?

 

“Mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni…”

 

Irán ma: "Nálunk nem kell sokat tenni azért, hogy az életünkkel fizessünk" - folytatta egy másik, Szűz Mária pólós fiatal. "Barátnőd van? Veszélyben a nyakad. Sört ittál? Felköthetnek. Keresztény vagy? Az életeddel játszol"!

Talán csak "bajra" ment- és impotálni akarja káoszába a „rendet”!

És Orbán, megy is- atomban utazni, Iránba – a lelkem – normális? Egyiptomra emlékszünk még, rohant Mubarakhoz, valami újért- és Mubarak, most hol van? Röviddel az orbáni látogatás után, hol is volt? Bíróságra citálva... Ennek az embernek (Orbánnak) mániája lett a diktatúra... törököt hozta példának, majd Putyint áradozta – és a török-orosz viszony, hogy romlani kezdett, most merre hajolna?

„A bajok ott kezdődnek, amikor valaki, hogy saját véleményét rá tudja erőltetni másokra, a nyilvánvaló tények eltagadására vetemedik, vagy lényegtelennek minősíti azokat…”

Hát ennyi csak s lehet háborogni. Orbán szemében szálka lett Brüsszel, mert kimondja az igazságot, hogy nem szalonképes? Hát nem is az! Szabadság-jogok, vélemény- és gondolat-szabadság most eltévelyedésnek mondva idehaza... Istenünk Orbán és megmondja, mit és hogyan- és merre az irány (bár már ő maga sem tudja- talán nem is tudta soha) csak futkározik a világban, mint a mérgezett egér, hajszolva magát a könnyű pénzek után! Brüsszel elszámoltatná az elköltött pénzeket... másoktól felvettek meg tudomásunkra sem jutnak... csak szárnyal a gazdaság, Európában bennünket irigyelnek... hm- hm... hát! Az MNB tartalékait invesztálja a nem létező gazdaságba- és az meddig tart? - amíg van, de vészesen fogy és ha nem lesz az Eu-s pénz sem, jaj! - akkor hogyan?

És most megint megkérdezem: normális? Kínai testvérek és katonai akadémia közösben, mire utal ez a magaviselet? A „Hun testvére a Kínaiaknak” - mondta egyszer Orbán, nem baj, hogy a Hun-hordák öltek, dúltak ott és leigázták a népet? Mit számít már, ha szegény feje másként formázza a történelmet, a mesét valóságnak veszi, a valóságot meg mesének tartja. Sértve a lelke, és Európa csak bajba sodorja? Mondjon inkább le, mert kurvára elég volt - már hallgatni is sok – hazugságait! Illiberális maszlagok után, a terror- és rajtunk gyakorol a TEK is, merthogy a migráns-áradatnak vége, de nem a közös gondolatok által lett szöges-cselekedete végrehajtva (véletlenül sem)– csak úgy magának kigondolta és a problémáit átlőcsőlve, már másra keni saját gyalázatát... Merkelre fel.

Elérte, hogy politikájával felhergelte egész Európát, építik a kerítést is... a V-4-ket is fellármázza Brüsszel ellen, s nem számít, hogy szabályok vannak, amit nemhogy illő, de kötelező (lenne) betartani is!

Orbán: „Jót akarsz tenni a világgal, jutalmul ellenségeket kapsz”! Rossz duma... Magyarországon az élet egyre szarabb... a kiművelt fők elhagyják az országot tömegestül és, aki marad az a közmunkás-réteg, akit majd terroristának néznek... meg az időseket is mert terhet jelentenek a kormánynak – nyugdíjemelés az inflációt sem éri el – semmi nincs kompenzálva, az oktatás, az egészségügy és sorolhatnám még, viszont ami változatlan, az a korrupció (tudjuk a zéró-tolarenciát) és a mutyik sora, a jogok elvétele szépen sorjában... ez van ma. Rabszolgasorsban tartva egy ország a Nagy Keresztény által!

 

csontomiglan

 

jaj a baj minden forrása

jajban a baj bajban a jaj

ekként sorolva valóm zilálva

magam érte

vagy ellenére

nem értem miértje minek lenne

benne

ha elébb keletről nyugatra

majd nyugatról megint keletre

meredez a szem

ismétlődve ritmusra

elébb vissza?

 

A nosztalgiák országútján mára

szétoldva

érzésre

az emlékek képe

csikland rajtam is átlépve? – (szőke)

 

2015. 12. 01.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 269
Tegnapi: 330
Heti: 1 072
Havi: 4 217
Össz.: 373 328

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán Iránban védi a kereszténységet?
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »