Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbánról minden...

 

www.pyrrhus.hupont.hu

akit érdekel utánanézhet, hogy épült fel a Fidesz és – hogy épült le az ország!

 

Óh barátom,

a kis idő, amit élsz, szárnyát szegi nagy

reményeidnek!

Jön már az éj, a mesebeli árnyak

börtöne vár...”

 

 

Kimondom: hogy Orbán eddig eljutott, hogy nyíltan építi diktatúráját, hogy vészhelyzeteket és egyéb módozatait elénk tárhatja- mikor milyen állapotra lépteti országát, hogy egyáltalán- a magyar nép eddig eljutott (eljuthatott) – kizárólag az MSZP-t a magukra oly büszke „legnagyobb pártot” terheli a felelősség (Gyurcsányt és Mesterházyt- és mára már a többi vezetőt is!)! És itt – akár magyarázat nélkül le is zárhatnám..!!!

Lásd a www.pyrrhus.hupont.hu honlapomat... Orbánról már szinte mindent leírtam, amit lehetett, és ki- figyelt oda? Senki!

Gyurcsánynál is annyira telik, hogy „ezzel nem értünk egyet”! Mert nem ő mondta ki... igaz?

Kiben, kikben lehet itt bízni? Senkiben!

Írtam eleget arról, hogy Orbán a hatalom kizárólagos megszerzését helyezte előtérbe (az alkotmány gyors módosításai, átírása, majd „átverése” a parlamenten, ezt bizonyítja), mi több 2010 júliusától ez már látszott, de mert az MSZP és minden ellenzéki párt csak magával volt elfoglalva (most sem másként) – nem látták Orbán „alagút”-politikájának lényegét, felszínre a 2014-es választáskor jött (amikor a választásokkal, az egész nép igazolta legitimitását – az ellenzéki pártok a mai napig nem értik, hogy TGM és én, mit mondtunk akkor a választások előtt: „bojkott”!) - és már nyíltan szövögeti hálóját a nép ellen, miként diktatúráját erősítve, csak a legfelsőbb régiókban támogat egy-egy réteget – a nyomort meghagyja a népnek, hogy az úri osztály felettünk dőzsölhessen (egymilliós zakót a kukába és korrupciós ügyeik a nép ellen). Nincs politikus, aki ellene lépne! Aki mégis teszi vagy tenné, már lejáratódott...

Ami a szemünk előtt folyik az színjáték a népnek, a valóság: minden párt nyakig benne és Orbán szekerét tolja most ezerrel! A leghangosabbak is! Bokros a megszorító csomagjával anno, már régen leszerepelt, ebből nem jöhet ki jól! Az LMP semmi! A „Jobbik” meg „bűnözőivel” lépett a pangás útjára! Együtt-PM dolgozik, de kevesek a változtatásra! Marad Orbán... és maradhat-e? Ha a nép akarja, akkor igen Lásd a szolnoki legutóbbi választást: a Fidesz jelöltje győzött – ezek után és még mindig? No- ez a nép megérdemli a sorsát!

(...már csak ismételni tudom magamat, talán már azok is látják, akik- eddig csak vaksi szemeiket dörzsölgették – tenyerük mellett - hogy a politika, a tegnapok után - a ma új nyavalyáin, népét, miként döfi le - lökte szakadékba, ítélte pusztulásra...) „A jövő nem létezik” (Orbán)!

 

(részlet)

 

...és mégis - rá

akként bámul embere

miként

vérét ontja a holnapok tükrére

- megalvad sárgának

hogy magával

ördögét találja már szembe

- láttatni akar s teszi ott magát magának -

úgy

hogy onnét a múlt

többé halálig letörölhetetlen” fölfestve... (szőke)

 

2016. 01. 21.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 93
Tegnapi: 74
Heti: 93
Havi: 4 393
Össz.: 373 504

Látogatottság növelés
Oldal: Orbánról minden...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »