Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

A legalja fent...

 

„Minden nagy igazság istenkáromlásként kezdődik.” (G. B. Shaw)

 

Hazugság minden szinten... és megtámogatva Rogán, Kósa, Harrach és a többi „tudós” által (hiába nagy emberek) – az ő szavuk hiteles?!

Mily szerencse, hogy vannak ilyen univerzális emberek a Fideszben... ők azok, akik mindenhez értenek. Lám, államilag szervezett a munka, a korrupcióban jeleskednek- az ingatlanügylet meg nem létezik, hiszen minden lepapírozva. Ami van és bizonyíthatóan- az szükségszerűség, amit már lezsíroztak, ebbe a köznép bele nem szólhat, a „csiki-csuki” (a boltok... és jobb, ha tudomásul vesszük, nekünk akarnak jót!) is ilyen kezdemény volt, mára végrehajtandó cél, a sokoldalúság adja módjait s egyre sokrétűbb, ahogy azokat „felserkentik” megoldásra. Mint látjuk Veszprém sem számít, nincs szükség a kétharmadra (nincs a fenéket) – amit akartak és akarnak megoldottak és továbbra is így... mert miért is parádézik Orbán oly hevesen, ha nem másért, hogy maradjon ott a régi „rend”! És maradni fog (sajnos) – bár gyakorlati értéke nincs – de a presztízs is fontos, az ellenzék meg megint „felszabdalta” magát! Amúgy az „új” csak béklyó- ha pénzt akar (és már kapott is a város), akkor jobb, ha a tőle idegen dolgoktól (mint ellenzékiség) való függőségét nem eredményezteti! Ugyebár? Hát ilyetén működnek manapság a dolgok...

Félistenünk” pedig elnök lesz - egy prezidenciális hatalomba beágyazva – Rogán csak eltereli a figyelmet és mégis ennek részét alkotja meg- hogy lássék mi lesz felosztva, mi- szorosan összefüggő az érdekpolitizálás megalapozására és mindezt úgy, hogy a suba alatt a tevékenység, ami szükségletként adódik elsőrendű cselekvéssé a következőkben... s a cél megszabott volta adja a feladatot, majd a rá-rót kötelezettséget közvetlen kielégítésre tudatosítva... az idő megint nekik dolgozik – többé- kevésbé mélyen és szervesen be van ágyazva a személyiség tudatos életébe.

A svájci-devizában már megdicsőült „házi”-diktátorunk - szerényen mint az ibolya - elfoglalja majd helyét a Várban... értünk!

 

Már minden hatalom „egy” – és ha nem is látunk azokban olyan külső pompát, amely az önkényesen uralkodót jellemzi, az önkényuralmat minden pillanatban érezzük mégis. A kezdet már megvolt 2010 óta folyamatos kiépítésre így- minden hatóságot Orbán a maga személyében egyesített, betetőzése: hogy a legmagasabb méltóságot is magára ruházza!

 

Hiába tagadják... de eddig is ő „ítélt” minden- és mindenki felett, mert az elnökök csak bábfigurái voltak a rendszernek, ezért azt – ha tetszik, ha nem – átveszi, mert az „erő” csak így lesz teljes!

Hogy képessége mégis többértelmű és homályos? Hm... tekintsük tág értelemben – van amiben jeleskedik (vakmerő- bár a bizalom feléje ingatag), de a vastag bőr átsegítette mindig a nehézségeken... magát „vén rókának” tartja, még ha nincs is meg a kellő rutin, a hozzáértés, a gyakorlottság- számára szükségtelen is, hiszen a hatalmat gyakorolják! A pszichológusok meg hallgatnak... ugyebár? Így az aspektusok, amelyek kárt okoznak nem is kerülhetnek felszínre. A következetlenség nem számít Orbán hatalmaskodni tud, tudja a módját a maffia kormányzásnak, ebben tanulta ki magát, a tényleges társadalmi képesség immár mit sem számít- a titokzatos tényezők annál inkább. Mit tegyünk, ha a korrupt szokások hozzák az eredményt? A napi cselekvésekhez igazított törvényhozás meg a mindennek törvényessé tételét adják.. az van, amit csak akar Orbán! Pláne, ha „részben-emberek” adnak neki tanácsokat!

 

Őrzi rendjét a Hatalom (!)

- a visszhang sem lágy- már visít,

s hangjaival oktáv-emelt vert-útján

sírásra a viadalban, hol lelt az ok -

A folyamat: nincs menny,

de vár poklom... (szőke)

 

2015. 01. 19.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 278
Heti: 1 117
Havi: 4 262
Össz.: 373 373

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A legalja fent...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »