Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán, a Kárpátok oroszlánja?

 

...mesével lobogó vallomással erővel

a hódító gyönyör faló hevében...

 

...igazi végvári vitézként megóvta a keresztény Európát a pogány seregek támadásától. Ez kétségtelenül rendkívül hősies és dicső tett volt a részéről, ami valójában azonban csupán egyszerű forgalom-, és figyelemelterelésből állt.

A menekültválságot csak egységesen, együttműködve tudná megoldni a sokszínű, tehát nem kimondottan keresztény Európa.

Az nem lehet, hogy csak Németország, Ausztria, Svédország és Olaszország viselje a terhet. Nem így működik az európai szolidaritás. És ha másként nem megy, komolyan fontolóra kellene vennünk, hogy alkalmazzuk a többségi döntés eszközét is” – mondta Steinmeier a Passauer Neue Presse című regionális lapnak adott interjújában.

Az oroszlánszívű magyar miniszterelnök

leghatékonyabb tette az volt, hogy valamiféle általa sajátosan és önkényesen értelmezett keresztény értékrendre hivatkozva, mindenféle különösebb gátlás nélkül, egy humanitárius katasztrófa kezelésére, bevetette a korlátlan hatótávolságú idegengyűlöletet.

Az, hogy rettenetes költségek árán és gátlástalan szélhámossággal megakadályozta azt, hogy a menekülteknek bármiféle esélyük legyen egy normális életre, nem biztos, hogy összeegyeztethető a hagyományos keresztény hitvallással.

Irritáló a probléma, hogy Magyarország ezekben a napokban erőszakkal lép fel a menekültek ellen. A rendőrök gumibotokat, vízágyúkat, és könnygázt vetnek be. Az ország egyes részeiben kihirdették a szükségállapotot.

Magyarország teljhatalmú, harcos kedvű miniszterelnökének

...semmiféle érdeke nem fűződik a menekültkrízis békés rendezéséhez, mivel ez számára a bukást jelentené. Magyarország lakosságának nagy része szívesen fogadta a kormányfő kedves invitálását, és boldogan, örömtől csillogó szemekkel, büszkén átvonult a jobboldal szélére...

Aki a menedékért folyamodókat gumibotokkal és könnygázzal akarja távol tartani, az semmit nem értett meg Európából.

Orbán cinizmusára jellemző

...hogy egy komoly világpolitikai krízis kellős közepén Magyarország külgazdasági és külügyminisztere egy szuper-agresszív üzemmódba állított harci-droid. Szíjjártó Péternek annyi köze van a diplomáciához, mint az Ultrás Liberinek az Üdvhadsereghez. Mind a kettő létező szervezet. Ám kakastaréjos külügyérünk úgy rendeli magához a nagyköveteket, mint más a pizzafutárokat. (cserepes a szám)

A jelek szerint, az idegenellenesség bombasztikus felhasználása, az egyre inkább erősödő nyugati szélsőjobboldali pártok vezető személyiségévé, imádni való példaképévé teheti a hiperaktív magyar miniszterelnököt. Orbánnak nagyon szépen sikerült a Európai Uniót is megosztania. Ha ez a tendencia így folytatódik, megnyílik az út a számára, hogy Magyarországhoz hasonlóan, Európában is felszámolja az ellenzékét. (Mivel elég sok megaláztatást volt kénytelen elszenvedni általuk, ezért szándékaiban nem nagyon érdemes kételkedni.)

Antiszociális személyiségzavarok, még javára válhatnak:

(A szakemberek szerint a pszichopátia genetikai eredetű, míg a szociopátia a környezeti hatások miatt alakul ki. A pszichopatáknál az agy bizonyos részei (melyek az érzelmek irányításáért felelősek) alulfejlettek. A szociopatáknál nem található ilyen eltérés, a viselkedésük általában valamilyen gyermekkori trauma, fizikai vagy lelki bántalmazás következménye.)

A gyűlölet és a félelem magvai elvetve, ilyetén már egymást is migránsnak nézik az emberek (lásd Nagymágocs)!

Nagymágocs - „Migránsnak nézték egymást Nagymágocs határában a közmunkások és a földmérők. Megijedtek egymástól. Az egyik csapat állítólag ki-be ugrált a kukoricásba, a másik kollektíva biciklire pattant, és a falu felé vették az irányt. Az utólag komikusnak tűnő helyzetet a rendőrség tisztázta.”

Minek után a hatalom, így mit hoz ki egy emberből...

 

- kacag Ámor, fenve lángzó

nyilát - vére köszörűn.

Minden ifjú néked serdül,

néked nő új szolgahad...

 

...és ha már benne a zavar, és így ihletett szívet – ahogy a népre, durva-lélekkel néz le - és a továbbiakban, ha „Orbánnak sikerül az Európai Unióban vezető pozíciót kiharcolnia, akkor Putyin, a hatalmát végre kiterjesztheti egészen az Atlanti-óceánig. A Brit-szigetek tradicionális módon valószínűleg ellen fognak állni neki. Az azonban egyáltalán nem biztos, hogy az amerikai hadsereg ismét hajlandó lesz Normandiában partra szállni. Valószínűleg nem...”

 

 

lám

 

Lám- csak nekünk:

még van ki a semmiből

égre tőr

hogy erre büszke legelőbb

vére pezsdül

telíti erő

kíméletre is őrjöngő

s nevetve győz időt!

Miként ökölharca

szabados szabállyal

viszi hajtja

nem töri meg a vad gőg

mert lett sajátja

mit nem értünk

örökölt! – (szőke)

 

2015. 09. 19.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 50
Tegnapi: 278
Heti: 1 131
Havi: 4 276
Össz.: 373 387

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán a Kárpátok oroszlánja?
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »