Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

ENSZ is ...

 

„Magyarországon, ahol a szélsőséges etnonacionalista Jobbik a második helyen végzett a májusi választásokon, és ahol a közvélemény-kutatások jelentős antiszemita viselkedésmintákat tártak fel, a kormány rajtaütött a független sajtón és a civil szervezeteken. A Comitee to Protect Journalist nemzetközi jogvédő szervezet beszámolója szerint a hatóságok nyomást gyakoroltak a médiára, hogy azok ne írjanak érzékeny témákról és megbüntették azokat az újságokat, amelyek ennek ellenére is írtak ezekről. Közben a kormány felállított egy új, második világháborús emlékművet, amely a magyarokat a német megszállás áldozataiként mutatja be, de nem is utal a jelentős szerepre, amit a magyar kormány a magyarországi zsidók tömeges kiírtásában játszott” – mondta beszédében az ENSZ-nagykövet.”

Tény az tény – tájékozatlanul mégis - de a látnivalókkal narkotizálva őrültségük. Félreértve semmi sincs, ám a szándék a gondatlan cselekmények halmazata. És a zengzet, hogy ki a haza árulója és ki a hazafi, immár látszik ugyebár... a korrupció emlékműve is lehetne akár... a belemagyarázat adott az alpári szellemi állapottal... a hatalom bűbájjal mosolyog rajtunk. Szólni minek? - úgyis elunjuk...

Civil az civil, van a milyenk és van az övék... egyiknek mindent, a másiknak semmit és tovább... ilyetén lásd a CÖF-föt, vagy a Norvég szervezetet... Úristen miket írok. Hajmeresztő a kalamajka!

Hűség a múlthoz- emlékmű így is... a nyomás meg nyomás marad úgy is. A „Jobbik” a Fidesz felé és orbáni-hűséggel- hozzá partneri-képpel „vegyül” a KDNP után... az emberből (s hiába konszolidál) „csak az állatot tudja kiviríttatni”! Egyre romlottabbá fajul az egész!

A „vitéz”, így kívánja kiélni magyarságát... s hogy tette a világ minden táján megbotránkoztatásra talált már, ám ahogy nem meglepő, hogy van még lejjebb is, úgy pereg is le róla- róluk minden kritika...

„Orbánék most jól megvitatják, miként foglalják vissza a magyar nemzetnek /.../ - a budai Várat, a magyar nemzet szimbolikus helyszínét, identitásának szerves részét. A Várhegy a magyar kultúra Akropolisza, méltán része a világörökségnek - fogalmazott.”

Hangsúlyozta: „hogy a várnegyed rekonstrukciója nemcsak a kormány és a budapestiek, hanem minden magyar ügye, olyan vállalkozás, amelynek "könyörtelen lektora a magyar nemzet lesz"”.

Hülye duma, mert tudjuk az igazi okát! És mesés ezeregy-éjszakámmal az un-ortodoxiában!

A hatalom olybá szállt a fejébe, hogy már betegessé tette a még-több akarását... magának mindent, de a nép nevében!?

A miniszterelnök úgy fogalmazott, "egy élő Várra van szükségünk, ahol zajlik az élet", reméli, ezt az ott élők is elfogadják majd.” Persze, majd kirakod őket, ha nem! Tehetségtelenséget a várral kompenzálni hm... jó hecc!

"Azt szeretnénk, hogy a budai Várhegy - ahogy ezt Hauszmann Alajos maga is gondolta, és saját korában meg is valósította - a magyar kultúra fellegvára legyen" - mondta a kormányfő.

Ja! - ehhez nem Orbán kell... urizáljon otthon, magának. Nekünk minden adófillér számít! Kit érdekel? Az ország állapota számokkal lehazudva- jó irányt vett? Itt az idő a költekezésre- tovább a továbbiakban. És diadalmenet lesz a CÖF által Orbán feljutása a Várba! Ideje, hogy a köztudatba betolakodjék!

Orbán „bízik abban, hogy visszafordítható az az értékvesztési folyamat és esztétikai rombolás, amely a főváros világháborús ostromával kezdődött, a kommunista rendszer alatt teljesedett ki, "a rendszerváltás utáni toporgás" pedig konzerválta.” Majd kormányzóként átszellőzteti a lég-várat, ami kifejezi az akaratot - és a fellegvárban játszhat - a magyarok vérével - magyar királyt! - "nem csellel vagy ostrommal, hanem széles nemzeti összefogással és munkával"! Leutánozva az azeri „kilátásokat”!

Ebből hagyja ki a népet, a várat felújítani úgy is lehet, hogy ő nem a Horthy időknek a szellemét hozza vele vissza, hanem a mai nemzet javára ott ad helyet, a kiemelkedő kulturális intézményeknek. Ne hivatkozzon a népre az istenit! Nekünk az asztalunk is üres már (hűtő akció, mikor már üresen áll a régi is?), megsegített bennünket jó-akaratával lásd: az adósság kezelést! – igazságtalansággal, mert diszkriminálta az egészet, pedig csak egy-vonással s máris megadhatta volna a lehetőséget, hogy mindenkinek aszerint számoljanak, ahogy felvette a hitelét! - de - és életünk végéig nyomorral fizetünk, fizethetünk egy botlásunkért, mert hittünk egy jobb életbe! - tetézi a stadionokkal- most a vár „kiemelésével”, mindenféle hamis, álszent hivatkozásokkal... mikor mindenki tudja már, hogy a cél egy prezidenciális rendszer, ahol ő játszhatja el a „királyt”! Hadúr, Kormányzó, Elnök – mindegy is már... ha Főméltóságú kezeit csókolgathatják ott a hívek!

Értünk teszi a nemzetért! Jó keresztényi érzülettel...

"Értcsük"!

 

 

Rémes valóság lett a csalhatatlan jelen,

ha kell, ha nem mindenki ellen...

 

Terem és időm elfelejt-

rám szorult-kínnal vet meg ráérő idejében.

 

A hatalom gőgje szeszéllyel

világ-másításra beöltöztetett,

igénytelen

remekel koronát,

hogy lelkiismeretlen

fintorára telt, így viselni el engemet,

ki- már soha többé nem lubickol a boldogság-vizében — (szőke)

 

2014. 11. 14.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 70
Tegnapi: 54
Heti: 386
Havi: 3 531
Össz.: 372 642

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: ENSZ is...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »