Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Alszunk vagy ébredünk?


„Videófelvételek bizonyítják a választási csalást – ezt mondta Karácsony Gergely. A PM-es politikus szerint a Fidesz messze túlment a törvényes határokon. Harangozó Tamás szocialista politikus pedig felszólította a rendőrséget, vizsgálják meg, hogy fizettek-e a szavazóknak a voksukért. Zsigó Róbert fideszes szóvivő azt mondta, ők is panasszal éltek kampánycsend sértés és a választók törvénytelen utaztatása miatt.”

A bajai választás kicsiben megmutatta mit várhatunk 2014 áprilisában nagyban... indoklás -a vádak, tények ellen-jelentések, ferdítések és kész. Bizonyítás nincs vagy elmarad, mindenki nyugodjon meg rendben megy minden. Így megy ez a Fidesznél!
Szervezett szállítás (?) - de mert ellenszolgáltatás nem bizonyított („taxis” szállításra), már nem indokolt a feltevés... csak szomszédszállítás volt! Minden tiszta- becsületes volt csak az ellenzék szegte meg a kampánycsendet. Természetesen! - csakis így lehetett....
A formák egyetlen lehetséges magyarázata, ami igaz is – csakis Fidesz oldalról jogos – hogy ki- kinek a befolyása alatt áll, hol vannak és voltak „tévedések” - tévedéseiknek türelmes, mára már rendszeres, kitartó és különösen az emberek „szükségleteihez” (kényelmi szolgáltatás a szállítás, szívességi is egyben) alkalmazkodó megmagyarázása lehet.
„Itt az Idő”! - hogy az emberek felismerjék, hogy a tapasztalat semmi- már hogy megszabaduljanak „tévedéseiktől”, mert a hatalom – vele a Fidesz azt tesz és azt is mond, amit csak akar! Bizonyítani a valóságtartalmat senki nem tudja... ezért igaz a mondás, hogy-  nem az számít ki- kire szavaz és hányan, hanem az, hogy a szavazatokat ki számolja meg! A helyzet sajátszerűsége ez! A választók jelenleg és majdan is nem-tudatos (irányított inkább) magatartást tanúsítanak. Ennyi... a választást meg kell tagadni! Most még inkább ezt kell tenni.
Rendőrállam vagyunk és a rendőrségtől semmi jó nem várható... már azért sem- és egy unikum indoklásul, hogy
„a rendőr indoklás nélkül büntethet” (akár agyon is verhet – jön a megrendezett bajorvoslás), mert azt mondhat, amit csak akar, amivel kiküszöbölik az „igazságot”! Ezzel egész sor különösen éles és heves ellentétet, súrlódást, konfliktust idéznek elő, immár központilag!
Hajrá Fidesz! - és még hogy nincs diktatúra? - csakis az van! És helyzet van, ami csak egyre fokozódik... :)! Erőszakot követ el a Fidesz szép hazánkon, hogy gúzsba kötik és csúfot űznek belőle... az ellenállás is megteremtődik- csak idő kérdése (efelől sincs kétségem).

Kockázattal vagy anélkül
nemzeti- zászlajába csavart eszmékkel repül
országos naggyá az érzet, egy-más- karolás helyett
karmolva keresztez utat – hová értünk...
hol „pici”-fenség tarisznyáz fel s útra így bocsát
                        tündökül.
Már boldoggá szabadít, tüzes-pusztáról terelget el
a nagy akarat – hol nyerítéssel koszorúzva rám-hevül
a messzeségen-túli- napsugár
                         s becsületre ült-
hamujával fejre-szórt billogként
                         már parázs-tüzébe merült a baljós vég--(szőke)

2013.09.24.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 226
Heti: 51
Havi: 3 196
Össz.: 372 307

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Alszunk vagy ébredünk?
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »