Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

Orbán boldog!

 

- egy diktátort nem köti sem adott szava, sem ígérete, sem programja... az ellenőrizhetetlenség és a félelem, szövetségese a feledékenység és a hiszékenység. Szarik ő a népre, a közvéleményre – egy „Übermensch”! -

 

Van valami...

s „tüntetünk” - összejövünk, majd elmegyünk- értelme? Semmi! Ki- a kormány munkája mellett, ki- maga a kormány ellen, ki- érte mondja meg a tutit és vissza-fasisztáz ennyi.... unatkozó embereknek egy kis időtöltés... szerepelni vágyóknak meg kielégülés – és lenyugodva már, hogy lám, ők a hazafiak – miközben bábok és statiszták a népi- nemzeti nagy-színpadon.

Az ellen-tábor elmondja, miért a kormány ha semmit nem tesz, hogyha demokráciában élünk, akkor a kormány ne lopjon (sem vagyont – sem időt), hanem kormányozzon, de mert diktatórikus és önkényes, és van „libsi”, meg komcsi, meg fasiszta aki mondja, aki fasisztának mondja Vezérünket, meg szögesdrót-bajuszt rajzol nagy-Vezérünk orra alá. Egyszóval, itt minden ál- és álságos már, látszatok vannak, a kormány káosza és a zűrzavarban a semmittevés jellemzően, és- mégis, így is igazolva a megfeszített munkatempó, a nemzetért, a népért- és érdekében... Egy csak egy- párt nem áll a sorban és az az MSZP, aki már abszolút-nulla (s duplán így)! - mily mágus, mely isten lesz, aki megsegít benneteket?

Érdek mindkét oldalon.

És Vezérünk megdicsőül... hiszen Európa is beállt az általa kitaposott útba – igaz, csak ideiglenesen teszi, mert a „pillanat” telítődött, és komolyan- vagy nem komolyan nyitánya az ősznek, majd egymásnak kiabál az együttes, hogy szégyellje magát Orbán- és szégyellje magát Juhász (a füves) – színt és színvonal és kész is a korszakváltás... és “Ha szolidárisak vagyunk, akkor fogadjunk be 10-15 ezer menekültet”! - és mert a miniszterelnök egy “embertelen, könyörtelen, vandál fociultra”, aki éppen Magyarországot “rugdossa ki a civilizált Európából”- máris kielégülten nézhetünk a jövőbe!

Emberek káosz van...

már Európa minden országában... ez tény. Akkor és így egymást szapulva hisszük, megoldjuk a helyzetet, feloldjuk a problémákat?

Rendőrök riadóztatva- készültségben a „had”- a menekültek csak jönnek- már mindegy hol és honnan, a sorban mindenki ott van és szírnek vallja magát a cigány, a lumpen kínai- a fekete afrikai, és minden nyomorultja a világból (talán a hajléktalanok is megtalálják helyüket- háborús menekültként a jobb élet felé vándorolván!), miközben a támadás rejtőzködő- a felderítés nincs megoldva (de nem is lehet megoldása), mert esetiek és egyediek, az „aluvók”! Az al-Kaida felszólított a cselekvésre... és mondjuk a magunkét: Semmiképpen sem szabad megbélyegezni a bevándorlókat, de az tény, hogy számos terrorista merénylő is érkezik velük Európába már régóta”!

Megoldás?

Orbán Viktor miniszterelnök a Bild című német lapnak nyilatkozva üdvözölte a német kormány vasárnap este bejelentett döntését a határellenőrzés ideiglenes visszaállításáról.”

 

Pedig jövendőnk útjait éj sűrű

ködébe rejtik bölcsen az istenek,

nevetve, hogyha kelletén túl

reszket a földlakó. Ne késs hát,

élvezd a mát – csak nyugton!

A többi, mint folyó halad...

 

A Honvédelmi miniszter kijelentette: „békeidőszakban nincs sorkötelezettség.” - és béke van? A Kormányban biztos, hogy nincs! - és Tállai szavai: „Támadás hazánk ellen” - a népvándorlás? Nem kellene riogatni... (!?) Igaz: „A hidegháború, illetve az amerikaiak taszári jelenléte óta nem látott katonai mozgásokkal szembesülhetnek ezekben a hetekben-hónapokban Magyarországon az emberek.” Meleg-háború helyett az éppen melegedő ellen... (?)

A sorkatonaság gondolata nem elvetendő (teszem hozzá) – mert több az előnye mint amennyi hátrány abból származna, hogy fiataljainkat megnevelik (átnevelik a hon védelmére)! Nem volna ennyi hülye ultra- és „neo” - kiélhetnék a masírozások „gyönyörűségét”- a gárdisták és a betyár-sereg tagjai is!

Talán rend is lenne!

A CÖF belecsapott a lecsóba – népszavazás, „békemenet”- szervezés, és minden eszement ötlet megtalálta helyét náluk! A népszavazás elbaszott ötletén keresztül- a tehetetlen és tehetségtelen Vezér éltetéséig minden... egy kis fasisztázás is belefért, hiszen, szerintük demokrácia van – miközben a valóság: diktatórikus, önkényuralmi- populista és idealista filozófiákkal telítve demagóg is... és nem normális! Csalnak, lopnak, hazudnak- vagyis dolgoznak a kormányban és fizetik az őket éltetőket, a CÖF képviselőit állami pénzekből...

 

Fortuna boldog, hogyha zavart kavar:

játékot űz csak, csintalan és konok,

tisztességeket nyújt s visszavesz, hol

rád mosolyog kegyesen, hol elhagy...

 

...és az emberséget figurázzák – élvezkednek azon, ki- segíteni akar (hogy jól teszi-e vagy nem, az idő eldönti azt), most a lélek lenne a fontos és az emberség, ahogy Gyurcsány tette és teszi, mégis ellene a gúny - és„csábítja” el a lelketlen valót! -

Természetesen kizárólag azért, mert az ő humánus lelke nem viselte el, hogy szerencsétlenek magukra hagyva szenvednek, mint ahogy az őt tömjénező CNN-webinterjúban elmondta. Huszárvágás volt ez a javából, ilyen olcsón talán még senki sem vett hatpercnyi adásidőt a tekintélyes tévécsatornánál. Előzményként előkerültek a Budapesten, illetve Röszkénél készült megrázó képek a lehetetlen országból menekülő bevándorlókról, közvetlenül Gyurcsány és a migránsok közös fotói előtt – például amelyiken kanállal eteti az egyik afrikai kisgyereket –, illetve bejátszották Orbán Viktor nyilatkozatát, amelyben arra kéri a Magyarország felé tartó migránsokat, hogy ne jöjjenek ide. Így helyezték kellő kontrasztba Gyurcsány jó cselekedetét és azt a képzelt menekültparadicsomot, amely ebben az országban virágozhatna, ha újra a levitézlett exkormányfő vezethetné, aki tárt karokkal fogadja a migránsokat.”

 

 

fantáziára bő

 

Ám „kelet felől világosodni kezd”

nyitnikék” (!) - szólanak a történetek -

...a képzeletet serkentő

fantáziára bő

ösztövér idő! - csak a belső-szemekben

egyébként halálos lehet -

amint ő- kié a hatalmi-idő

öntörvényei szerint itt – élesen fájó gyűlölő

...már hiába büszkeséged! – (szőke)

 

2015. 09. 14.

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 278
Heti: 1 133
Havi: 4 278
Össz.: 373 389

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán boldog!
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »