Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Miért támadják Magyarországot?

 

 

Semjén Zsolt a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában legfontosabbként az unortodox gazdaságpolitikát, illetve azt említette, hogy a jelenlegi kormány nem az emberekre tette a terhet, hanem a korábbi haszonélvezőkre. Abban a pozícióban nem érezheti a kis-emberek terhét… és nem is csinál mást ő sem, mint a kirakat mögé „menekül” hazugságaival!

Nem értem a filozófiáját és abból miért csinál ideológiát? Persze könnyebb másokat megvádolna, ha vélt vagy valós igazát mondja, mint azokat tételesen (nem hazugságokkal) magyarázni – esetleg belelátni azok őszinte érzéseit. Mesetörténelme szart sem ér – szánalmas érvelése, vágy az önmegmutatásra, tettek nélkül is jól megél!

A támadásokat a miniszterelnök-helyettes Semjén négy okkal magyarázta:

Első ok: a multinacionális vállalatok rádöbbentek, hogy ez megakadályozza extraprofitjukat, és tudják, ha Magyarország ezt meg meri csinálni, akkor a többi ország is követi a példáját - mondta a kereszténydemokrata politikus. A miniszterelnök-helyettes a rezsicsökkentésről azt mondta: közműszolgáltatást nem lehet kitenni a piac spekulációinak, ez összefügg a nemzeti szuverenitással is.

A második ok: az európai balliberálisok nem nézik jó szemmel, hogy az egyik közép-európai országban kétharmados többséget szerzett a polgári közép. Mint mondta: érdemes megnézni a '68-hoz, s annak anarcho-nihilista szemléletéhez köthető szocialista-liberális-zöld figurákat, az életvitelüket, s rögtön látható, hogy a saját deviáns életvitelükből csinálnak politikai ideológiát. Ez a társulat nem tudja elviselni, hogy a jobbközép szabad választásokon kétharmadot szerzett.

A harmadik ok: a kétharmad keresztény, nemzeti ihletettségű alkotmánya. "A szocialista-liberális-zöld társulat rögeszméje szerint a fejlődés úgy néz ki, hogy a világ elvallástalanodik, a nemzetek eltűnnek, a család megszűnik. Épp ezért számukra felfoghatatlan, hogy egy volt szocialista ország fontosnak tartja a vallást és az egyházakat, az egy férfi-egy nő házasságára épülő családot - fogalmazott a miniszterelnök-helyettes.
A negyedik ok: maga az ellenzék, amely nem átall külföldre rohanni, és onnan támadni Magyarországot, s az itthon elvesztett csatáit a brüsszeli parlamentben próbálja megnyerni. "Ennek is megvan a hagyománya, az egész labanc-világ erre épült".

Szar dolog lehet lelkiekben (meg egyébként is), hogyha valakinek üldözési mániája van. A nagy-kereszténység egy-személyben, immár nem először megkülönböztet és elítél, megítél dolgokat! Majd semmi lelkifurdalással ez az egyéniség már egyénileg, észleli és sajátos formabontásban magába gyűri a világot (még csak Európát) – tudat és képzelet hódításaival. Ideologizálva megindít valamit – megkülönböztetéssel illúziótlan, hogy öröm gyúl ki benne – olyan kárörvendésre ihletésben. A spekulációban máris részes (esetleg részvényes) Júdás-tételein- emlékező káprázatában egyesülve átélésre biztatva (nem szokásos módon őrzi, védi és újra meg újra felragyogtatja rögeszmés múlt-idő- tartalmát! Hagyományként labancozik. Ó, be keresztényi!

Semjén Zsolt szerint a Tavares-jelentés szemenszedett hazugságok gyűjteménye, elfogadása pedig annak a jele, hogy Brüsszel maga alá akarja gyűrni a nemzetállamokat, s egyfajta Európai Egyesült Államokat kíván létrehozni.

És tovább mocskolódik, így kifejezőbb az „emlékezet-ihlet”!

Ha az Európai Parlament túllép saját illetékességi körén, politikai alapon bizottságokat állít fel, az- az egész unió alapjait kérdőjelezi meg. Arra a kérdésre, van-e olyan erős a keresztény közösség hogy megvédje az európai értékrendet a kétes szándékú, nagyon jól szervezett és erős pénzügyi háttérrel rendelkező politikuscsoportoktól, Semjén Zsolt úgy válaszolt: az egyházüldözés végigvonult a történelmen. "Korábban brutálisabbak, ugyanakkor tisztábbak voltak a viszonyok, ma azonban a keresztényüldözésnek nagyon ravasz formája működik.”

Jézus! – hogy mennyire hétköznapibb, prózaiabb, életszerűbb – stílus maga az ember – szokták volt mondani – Semjén erős érzelmi visszahatásaiból a gyűlölet csöpög, olyan hangulatot ringat, mely az értelemhez nem közelít, értékében el is szakadva attól tömörít, persze hogy ravaszul… miért is lenne különb? Nagyzási hóbortra vallana, ha a parány térben és időben nagyobb helyet igényelne magának, mint ami megilleti… (pedig ez a való!)

A kereszténységről más fogalmaim vannak… nem Janusz-arcú, mint Semjén (!) - és minek ez az ideges „félelem”, a semmi falát döngeti, és csak besároz másokat. Pazar-pazarló, ahogy telve van magától és belőle fakadó bizonytalan jelzéseket küld Európának – így hiteltelenedik itthon is, hogy a nyomor apostolaként van jelen. Igaz lovat nem adtunk alája, mint Erdélyben tették! Mégis fordítva halad tévútján – talán, mert öntelt vezérszerepe benne is ott lappang!

 

Kiagyalt ördögi rafinériákkal
Átmosták az agyat, lángelmének valójában.
Véle száz élete lett, nagy arccal-
Embernek szörnyeteg, gyúlékony ám haragban.
Zsákmányt szerez- életkedve kifogyhatatlan.
Csak népe szenved labirintusában!—(szőke)

 2013.07.15.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 117
Tegnapi: 74
Heti: 117
Havi: 4 417
Össz.: 373 528

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Miért támadják Magyarországot...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »