Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán és alvezére...

 

- mondták és teszi?... a történet tartalmazza a tudatost és a tudattalant... lelki, érzelmi és szemléleti velejárókat, minden rejtett indítékát, hangulati következményét is... persze a tény, attól még- tény marad és megvilágosodás helyett a nagy-nagy sötétség még...

 

Németh Szilárd keményen beszólt és utalgatott a bíróknak a vörösiszap- és a Hagyó-per után.

Felháborítónak nevezte a vörösiszap-per és a Hagyó-per enyhe ítéleteit vasárnap Németh Szilárd, a kormánypárt országgyűlési képviselője. Németh jelezte, hogy emiatt vitát kezdeményez az Országgyűlés igazságügyi bizottságában az igazságszolgáltatásról, sőt közölte, akár törvénymódosítás is jöhet. Használta a jobboldal szitokszavát is, amikor a “a bírói függetlenség liberális követelményéről” beszélt.”

 

Rezsis ostoba... mi illene ide még? Ki ez az ember? Egy Fidesz pártkatona felette áll a bíróságnak? Nos, a bírák függetlenek (itt nincs, és nem is lehet liberális következményekről beszélni) – Pártnak nem lehetnek tagjai, és politikai tevékenységet nem folytathatnak...

Némethnek ez a baja?

Vagy csak agymenése van?

A bírónak senki nem adhat utasítást arra, hogy milyen döntést hozzon... ugyan milyen törvénymódosítás jöhetne az ellenkezőjére?

Illetéktelenül, ez a fasz, milyen alapon szól bele, de- és nem is befolyásolhatja véleménye a bírákat... hozzáteszem, nem is fogja.

A „kontradiktatórikus” tárgyaláson hozott ítélet, a felek egyenrangú állásával folyik a perbeli küzdelem. Valamennyi perbeli adatok figyelembe véve dönt a bíró. Tehát a perben a felek egyenrangú állása teszi lehetővé azt, hogy a vádnak és a védelemnek vagy felperesnek és alperesnek állítása, tagadása alapján az ítélőbíróság valamennyi perbeli adatot számba vegyen és megfontoljon, s egyetlen körülményt se hagyjon figyelmen kívül. Végső soron ez az igazság kiderítésének az egyik legbiztosabb módszere. Jó néznénk ki, ha pártbefolyás alá lenne helyezve a bíróság! Németh húzza vissza öklelő szarvait, mert bajba kerül. A bíróság személyes, közvetlen benyomásait nem befolyásolhatja, még Orbán sem! Mert a bírósági döntés alapjául csupán a tárgyaláson szóbelileg előadott vagy ismertetett anyag szolgálhat!

Egyébként a bírónak ítéletében számot kell adni arról, hogy minek alapján, milyen tényezőktől befolyásolva hozta meg az ítéletét. Arról nem is beszélve, hogy ki kell fejtenie, hogy miért fogadja el a tényeket valónak, mi az, amit valótlannak talált, elő kell adni azokat az okokat, amelyek az ítéleti rendelkezésekre indították!

Németh Úr! - ez nem kívánság műsor! Vagy átkívánja írni a Legfelsőbb Bíróság elvi irányítás körében adott irányelveket? Lehessen más kívánalmaknak is eleget tenni, ekként adjon iránymutatást a bíráknak? Maga vagy tudatlan, vagy egyszerűen ostoba... a hatalom ennyire megártott volna?

Voltaképpen a lehetetlent tűzi ki céljának- de jól kivehető a párt-befolyás kiemelése, immár minden ügyben hazudva- lehazudva az igazságot kell működni, ebben az országban minden szervnek. Értelem, érdem, szándék keveredésével- gyarlóságok és tévedéseik tudatában is a hatalom akarata érvényesülhessen...

és a világban ennek már eredményei is vannak (igaz negatívak): „Orbán Viktor Magyarországa népszerű szemináriumtéma lett az észak-amerikai egyetemeken; számos beszélgetés és cikk elemzi az ország hirtelen tekintélyelvű fordulatát.”!

Azt írják: „Ez eléggé durvának tűnhet, de az Orbán-eset Mussolini egy évszázaddal ezelőtti átváltozására emlékeztet, aki internacionalista szocialistából nacionalista fasisztává lett”. Belső evolúciójának jelenlegi pontján Orbán „arra ítéltetett, hogy ítéljen”.

Van még lejjebb, Németh úr? Mindenesetre a szart jól felkeverte! Szaglik is rendesen..

 

ha megérinted

 

hogy mit kedvelek?

...a vezéreket biztos nem...

és most mint hajdan volt

Európa cseles „bikája” itt

- hogy csípne oda egyet a pimasznak! -

..könnyedséggel játssz

ha megérinted

eljátssza a bősz oroszlánt

- közben aranyért eladna rabszolgának

éhe-nagy birtokára -

mert gazdag a gazda

hiába kívánó itt a test

a lelke ellenkezőjét adja

a kínálkozó békét is fölzabálja

alkonyata

...de hát milyen legyen egy idétlen?

Isten megbocsássa – (szőke)

 

2016. 02. 02.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 278
Heti: 1 087
Havi: 4 232
Össz.: 373 343

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán és alvezére...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »