Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

Választunk?

 

A kétszínűség netovábbja lett az MSZP, valahogy a Mesterházi-féle bugyuta, helyenként még aljas viszonyulásokat nem képesek átírni... tárgyalgatnak – és az ellenkezőjét csinálják (nagy részben), mint amiben megállapodtak! Még mindig azt hiszik, hogy ők a legnagyobb párt, a legjobbak a politikában?

Pénteken (08-án) - az MSZP egy olyan konstrukciót fogadott el, amely legalább négy kerületben nem vette figyelembe a másik két párt, főként az Együtt-PM kéréseit...

„MSZP-s források azzal magyarázzák a kis „eltérést″ az Indexnek, hogy állításuk szerint nem volt semmiféle írásos egyezség a tárgyalások végén. Sőt, ők úgy álltak fel az asztaltól, hogy az Együttnek és a DK-nak is megmondták, az egy dolog, hogy a pártok vezetői mire jutottak, de utána az MSZP-ben kerületi szinten lesz még munka az egyezség az elfogadtatásával.”

Leírták magukat immár végleg, de azok is, akik hozzájuk csatlakozva velük képzelik el a „továbbjutást”. Megint eljátsszák az áprilisi összefogás összes hibáit!

Orbánt leváltani nem tudták, most még – és már az elején – „lemondtak” a fővárosi vezetésről és a vidékről is... a „Jobbik” csendesen megelőzi őket- velük – mert az állítólagos ellenzékkel (amely impotens és ostoba az MSZP-vel) sorsközösséget nem vállal, de az LMP sem.

Mindig baloldali voltam, de kimondom, amit már eddig is megtettem – és megteszem most is – az MSZP leírta magát, a hatalmi vágy náluk már rosszabb, mint a Fidesznél- tízkörömmel a hatalomért- ez minden, ami gonoszul velük. A DK, amíg szövetségben keresi a megoldást, addig ők is lemaradnak és mindig – továbbra is rajtuk verik el a port! Van ellenzék? Nincs! Minek ide ellenség, ha ilyen a baráti-szövetség?

Ilyetén a viselkedés olybá alakult, hogy valamiféle sötét tekintéllyel a vakbuzgóság által, erényes és jólelkű embereket sértenek meg. Az ellenzék is kivívja a nép haragját elébb- utóbb... szűkkeblűségre nem szoríthatják a nemzetet, mint ahogy teszik azt Orbánék. A népet soha nem szabad lenézni! A politika ma a gonosztevők szövetsége és mindegy is melyik oldalt nézem.

Gyáva népnek meg nincs hazája!

Látjuk és semmit nem teszünk ellene, mert a kormány is csak magának adja meg a vélemény-nyilvánítás jogát (szabadságát) – a népszavazás mindössze a négyévenkénti választás és passz- utána meg kuss (!) - következőleg annál erőszakosabb a kormányzás... az ész itt Orbán, ő a legfőbb hatalom most... amit az MSZP irigyel (nem meggyőző munkájuk, hogy a népért- mert veszett a szociális érzékenység, csak duma van, tett nincs), a hatalomért kapar – immár a harmadik választáson ez évben - tízkörömmel (látszólag, mert Orbán kottájából játszanak). Az ellenzék többi része meg egyszerűen gyáva... ilyetén nincs becsületük sem! Ésszel egyik sem védi álláspontját, de érdeknek vetik alá magukat, ami mint látszik: kizárólag hatalmi...

Az ellenzék immár szerencsétlen, eszerint szerencsétlenkedik is!

 

Kövér-helyeken nőtt sokféle haszontalan,

 

Lüktet is egyet-egyet fejivel a bihal…

 

E tisztességen megfuvalkodott,

 

Ráguvadt a dúvad -

 

Hogy egyetlenné lett, beszédet tart,

 

Majd félrerokkan… elfáradt.

 

Ejnye, no, már itt- ott

 

A rossz-embert magamra bátorítottam!

 

Azóta torka igencsak megtágult rajtam,

 

Követeli a kevés hatalmat,

 

Mi még maradt!

 

Fel is buffant véle mérge,

 

Hogy nyomban ki is száradt—(szőke)

 

2014. 08. 09.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 120
Tegnapi: 74
Heti: 120
Havi: 4 420
Össz.: 373 531

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Választunk?
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »