Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Semjén vasárnapja...

 

Kialakult egy szokás, és nagyon nehéz- csak fájdalom árán- lehetne bevezetni a kereskedelem vasárnapi zárva-tartását (persze nem állnának meg ennél- majd jönnének a benzinkutak is... vasárnap a templomé és a családi kirándulás a gyónásé). Felelősségvállalással lett

látvány- showműsor! A nép szédítése folytatódik... a demagóg KDNP, hogy politikai céljait elérje – hangoztat valamiféle kitalációkat, aztán a felelősség elől már lelépnek! Így volt ez a családtámogatással (ott persze kussolnak, hogy a gyermek jogán kapja a szülő a családi-pótlékot... de elveszik, ha nem dolgozik – esetleg saját hibáján kívül, no- ehhez nincs joguk vagy nem lesz gyerekszülés sem). Szülnek a celebek! De így volt Marx szobrával is... finguk nincs az élethez!

A vasárnapi „mákony” magánügy... a boltok nyitva tartása meg közügy. Semjén semmihez sem ért, de már biztosnak mondja a beterjesztésük elfogadását. „Bolond lyukból, bolond szél fúj”!

Megsúgom (és lassan mondom) Semjénnek (hogy értse) nem lesz elfogadva a beterjesztésük!

 

Nyitva maradnak a boltok!

 

A kereskedőknek kell eldönteniük és a munkavállalóknak, hogy mit akarnak!

A vasárnapi „mákony” legyen a sajátjuk- a dolgok rendje a mai világban, a folyamatos munkarend... amíg ez így van, a szabadnapok kiadásával, esetenként többlet-pénzzel datált „ünnepi” bérezés s így a plusz szabadnap - nem a KDNP ügye!

Szégyen, hogy a keresztényi-vallásra hivatkozva mondják meg az országnak, hogy mit akarjanak (miközben a hatalom ugyanezt kéri ki magának Amerikától)! Vicces!

Semjén és Harrach semmihez sem ért, de boldogan bosszantanak mindenkit.

És mindig szarba nyúlnak... tehetik, hiszen tét nélkül teszik: a Fidesz viszi a balhét, ők a hátukon (mint keresztényi tagozat) mindig megkapják a zsíros falatokat!

A vak lelkesedés és az üres szavak- egyenes út a katasztrófához. A franciák megtették és visszavonták. Az aki semmihez sem ért- máshoz mint az imához, minek gondolja, hogy itt megél a „zászlólobogtatás”?

Hol a szakismerete: közigazgatás, gazdaság, kereskedelmi tapasztalat, pénzügy, jog? Semjén csak mondja a magáét, immár értelem nélkül... meg sem várva az illetékesek döntését, azonnal latba veti

„hatalmasságát” - Ő és az Úr már eldöntötte és punktum!

Ezért van káosz és cirkusz, hogy Orbán körül ilyen emberek vannak...

„A dilettánsok mindenben magabiztosak, a hozzáértők tele vannak kételyekkel”!

Mennyen inkább... lője a vadat a szeretet-meneteléshez! A gyilkolászáshoz ért... a kereskedelem nem cukisági verseny! A CÖF örömmel fogadja hülyeségeit, szórja ott az „áldást”.

Az ország szűkös pénze, hogy Csáki szalmája lesz-e, azt a KDNP-s dilettánsok „segítségével” hamarosan megtudhatjuk... ám aki gyógyulni akar, forduljon orvoshoz, hiszen az egészségügyet már csak az ima tartja össze! Ott a nagyot-mondó semjéni kommunikáció ráolvasásnak is megfelelne!

 

…hogy szarja le képedet a légy!

Felrótt sorokkal sem babra a játék,

hogy ma-tarkabarkáin a vezénylés épp

egéről szaggat felhő-rongyot

és rázza miképp, tán’ élvezetre sem elég

és mégis- miért is ne… van itt beszéd!-- (szőke)

 

2014. 11. 09.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 222
Tegnapi: 330
Heti: 1 025
Havi: 4 170
Össz.: 373 281

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Semjén vasárnapja...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »