Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

A „hazugsággyár” működik tovább...

avagy az új fideszi kommunikáció!

 

 

Fidesz mai kommunikációját figyelve a parlamenti munkában, bizony elkeserítő... olyan nesze semmi... de mert az előző kormányra tolják sarukat még ocsmány, sőt ocsmányul aljas is.

A devizahitelek kapcsán a megsegítés rosszabb lett, mintha semmit sem csináltak volna. Egyrészt a forintosítás nem hozott változást csak kitolást (szó szerint is), igen- kitolást az időben is!

E számjáték vonatkozásában az eredmény rosszabb, egyrészt mert a bankoknak kedvez, az adósnak nem... másrészt az idő is hosszabb a törlesztéssel és összegben is nagyobb, majdnem a háromszorosát követelik vissza. Jaj, de jól jártunk, ugye?

Hát- a Fidesz ostoba hazug állításait mindig vissza kell utasítani, a valóság pediglen az, hogy aljasak a más pártokkal szemben, aljasak a szocialista kormányzással szemben és aljasak a néppel szemben is... hazugságra építik fel minden mondandójukat.

Rétvári, Tállai, Rogán és mások szövegelése nem épp meggyőző, mert mindenütt kilóg a lóláb – az egészségügy kapcsán is!

Rogán néphez való közelisége meg vicc, hogy újabb, nagyobb beosztást kapott! Hát hajrá, így már mindenki láthatja, hogy minden hamis a Fidesznél... a népszerűségük tovább fog csökkenni, ez nem kétséges!

A gyötrelmes kételyek és megoldatlan kérdések fellobbanásain, immár szánnunk is kell az agyament Fidesz kommunikátorait – egyensúlyt nem lehet tenni a párt és tagjai között ugyan úgy az igazság és a hazugság közé sem lehet egyenlőséget vonni. A nyugdíjazások kapcsán sem a valóságot ragadták meg, csak a múltat szapulják, a szocikat, és mindig más a bűnös, amint az már szokás, ezzel rögeszméssé tették a fideszi észjárást minden vonatkozásában...

Nagyon rossz a kommunikáció, hogy még mindig Gyurcsányoznak, miközben csak a statisztikákat hamisították meg (az eredmények ettől jók). Akcióznak és nem akarják észrevenni, hogy hiába szajkózzák „fájdalmas műremekké” a történéseket, mindenki a maga bőrén érzi a valóságot. A Fideszi kommunikációval nem lehet a boltban vásárolni, de még disznót hizlalni sem, a hálójuk csak pókháló és csak a fekete-özvegyek szaporodnak el! Mert lépni kell, de hiábavalósága csak a szakadékba-ugrás tényét adja valóságra!

Rogán jobb volna, ha meg sem szólalna, hiszen ingatlan-ügyében a vizsgálat még be sem fejeződött, de újabb dicshimnuszt zeng mégis magukról, magáról, hogy a hiúság és a becsvágy se maradjon ki. Lám, a bűnös bűntelennek mondja magát!

De ez már vég-kínlódás csak, a Fidesz részéről! Érdem nincs, a szándékuk meg torz:

Azzal, mi biztos és szilárd-igaz

holtomban új halálba taszítasz.”

A múlt és a jelen átmenete a fideszi magyarázatokkal nagyon inog... bocs (!) - de úgy hülyék, ahogy vannak! Halálbüntetéssel Amerikára hivatkozni nem lehet, az EU szabályait kell (kellene) betartaniuk s nem másokat – más nemzeteket piszkolni!

És lehetne folytatni a sort, de felesleges, a Fidesz csak az erőnek enged, ezért kell (kellene) az ellenzéknek összefogni és egységesen fellépni a hazugságok ellen. Külön- külön a Fidesz lesöpri őket, legyen az „Jobbik” vagy MSZP vagy LMP- és akár független!

Példával illusztrálni minden „mozdulatukat”! Hogy hallja és lássa a nép a hamisságok fideszi és KDNP közös vonatkozásait...

De és Vadai mentelmi-jogának felfüggesztése kapcsán, megint megmutatkozott, hogy az ellenzék milyen egységes – semmilyen!

Ezzel az ellenzékkel csak veszíteni lehet!!!

Hiába nincs kétharmad a Fidesznél, mégis mindent visznek!

A „Jobbik”, mert „új” párt következmények nélkül mondhat bármit – a nép hülyítése, elkápráztatása folyik, a tét mindenképp pozitív - nyereség felé viszi a pártot, hiszen, akár nyer, akár nem nyer, ők „tiszták” maradhatnak! Ezért a szövetkezés csak a Fidesz felé viheti el – ez a valóságuk most, minden más csak színészkedés- a Fidesszel szövetkezve (még burkoltan ugyan) megkapják a kormányzati részüket! A demokrácia(ami nincs), pedig általuk igazolható, hiszen eljátszhatják a megmondók szerepét! Ha a nép meg beveszi a maszlagot, és választási győzelmet is nyerhet, az külön jutalom lesz részükre, viszont azt is a Fidesszel viszi tovább! Furcsa nem? De így lesz igaz!!!

Tehát: a Fidesz csak velük képzelheti el az új prezidenciális rendszert!

Valamint, csak velük lehet előkészíteni az EU-ból való kihátrálást.

A következmény-nélküli politizálás jutalma itt... bár tetszik, ahogy politizálnak, ahogy a nép felé megtalálták a hangot, de a mögöttest is látni kellene mindenkinek... tét: akár győznek, akár veszítenek választást, ők mindenképp nyernek! Ezt így kell látni, minden más csak színjáték!

Az LMP is jól politizál, de csak egy megtűrt udvari-bohóc szerepben tetszeleghetnek, mert eredménye a hozzászólásuknak nincsen és nem is lesz! Selmeczi módján a válasz: "csak"!

Ám a Fidesznek, hogy igazolja a demokráciát kell egy zöld-párt is, a magyarkodó szélsők és a „keresztény érzületűek” mellé! Így lesznek elegen és mindig eggyel többen!

A szocik már leírhatják magukat, a megújulás nem sikerült, a megmondás és az elutasítás között különbség van, a radikális mozgolódás meg nem Tóbiás sajátja. Így a lassú lecsúszás biztos számukra! Mindenki a „szoci” kormányzásokra hivatkozik (Fidesz, KDNP, „Jobbik”, de történt ez már az LMP-nél is!), mocskukat azokra kenik- így nem lehet politizálni, hogy hagyják magukat rugdosni! Ez szégyenük lett!

Már mindenki (a parlamentben legyalábbis) kedvet kapott a rúgáshoz!

Hát- kapnak is rendesen! És nincs kivonulás, nincs tüntetés, nincs semmi sem... a nép meg elhiszi a rájuk kent mocskot, ha hagyják tovább... hiszen az ellenkezőjét nem cáfolják, legfeljebb egy-egy gyengécske hang utasít vissza valamit...

 

most minden elbagatellizálva

 

...van veszteni valóm még?

- ha van is

nem sok... de sokkol

a lebukfencezésig

feledve ma a dolgok mozgásrendjét

hogy már egyetlen kör sem tud születni

...imigyen hogy a tét csábítón

ám kudarcaival elbagatellizált - a mai

görbe vonalak mindhiába

de vissza nem térnek magukba

kiszálkásodnak végeik

valahová az űrbe futnak” ott...

így

majd

egy rögdarabból birtoklom

az egész világot! – (szőke)

 

2015. 05. 11.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 54
Heti: 367
Havi: 3 512
Össz.: 372 623

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A "hazugsággyár"...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »