Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

Október margójára...

 

Az MSZP-nek még van véleménye? Tóbiás ügyét tárgyalják inkább. Ugyan voltak már hasonló ügyek ebben a pártban, de a vezetőnek „tiszta” embernek kell lennie, ha úgy tetszik megtámadhatatlannak. Tóbiás elfűrészelte magát, így le kell mondania, vagy a pártot végleg szétzüllesztik!

Gyurcsány a „dolgozatával” megint rosszul időzített... megint a labilis oldalát mutatja meg – kicsinyt úgy tűnik, mintha semmiért sem akarna (egyedül) felelősséget vállalni. Ha az élet úgy hozta ahogy, az a többi párt saját elhatározásával, az önálló gondolkodásban domborodjon ki s ne azért, mert Gyurcsány mondta. Így mindig megosztó lesz Gyurcsány és nem a célt szolgálja, az egységre nem teremt táptalajt, csak elbizonytalanítja a választót is. Tudom a szándéka más volt (jót akart), de a szándék a buktatója mindennek és nem a tett (...ha mellőznek, mellőzd vissza őket. Aztán majd találgathatják, ki kezdte.)!

Az Együtt is fejlődik, mint a DK, az MSZP meg lemorzsolódik- mégis a sajt kellene nekik és csak maguknak. Tehát az „áruló” jelző ugyan nem állja meg a helyét Gyurcsánynál, de naivan mégsem kellene hozzáállni a szövetséghez... lett volna idő, amikor keménykedni kellett volna, a lehetőség is megvolt rá (2010 júniusától már, majd sorozatban az új alkotmányig – 2014 áprilisában a bojkott lehetőségét is kihagyták – nincs hang a választási törvények átírásáról sem) – szövetség kellő akarat és eltökéltség híján halálra van ítélve... sajnos az MSZP ostobasága mára már mindent felül múlt (nekik csak annyit mondanék: ha panaszra okotok van, az okot fontolgassátok, ne a panaszt!). A bukás kódolva van!

Már nincs mit tennie az ellenzéknek (az eddigi tutyimutyiságuk okán is), mint kivárni, hogy Orbán megbukjon, mert saját-magát buktatja meg (ez bizonyos)... a harcmodor és a nem-tudás rányomja bélyegét munkásságára (egy átlagos jogi tudás már nem elégséges, az csak fondorkodás) – addig-addig jár a korsó a kútra, amíg a nemzetközi viszonyok miatt beleszalad egy nagy pofonba- s „eltörik”, a mécses is (neki szólva: mert „ha magad számára is összeférhetetlen vagy: külön lesztek ültetve!”). Ahhoz, hogy a helyét megtalálja a világban, tudni illik, hol van a nulla, és hol a tér/időbeli dimenziók végtelenje, a „magasabb szintek” erre nem adnak utalást...

Eljön a „karambol”, hogy itt is, ott is, a féktelenséged kiderüljön... öngyógyító erő vagy van, vagy nem lesz mentség!

 

Másként nem lehet- nem is menne?

„mint amikor a nyáj

torpan s megáll

s vár míg nem hangzik a

pásztor szava”...

Bot végei adják irányát

így veszik szívekből a hit-

A kerge menne perre

méltót kívánva-

ám semmit sem veszít el

türelmét csupán...

már így- a kórság csigázza végveszélybe

hogy dáridózik benne a bosszúság-- (szőke)

 

2014. 08. 28.

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 269
Tegnapi: 330
Heti: 1 072
Havi: 4 217
Össz.: 373 328

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Október margójára...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »