Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Harrach „embersége” okán...

 

„...s dideregni kezd a szó a számon”!

Mert a zord idők- szabott határain,

ami rossz- mind előrelátón...

és- hogy jobb felem távozik

fej nélküli bosszúállón?

...néhány emlék még előre tolakodik

e bal-sorban elárvultan, hogy hívjon...

de- már csak a végső csend „bátorít” (!) – (szőke)

 

„A vallási tradíciók, dogmák, sőt rendszerek kritizálásáért vagy elutasításáért hosszú évszázadokon keresztül nagy árat kellett fizetniük azoknak, akikben erősebb volt az igazság iránti szeretet, mint a hivatalos, uralkodó vallási rendszer és vezetése iránti lojalitás.” (N.S)

Nos Harrach, jó ha megszívleled... elég a KDNP-s hülyeségekből! Elég az orbáni irgalomból is!

„Nem csekély áldozatok árán jutott el civilizációnk a szabadsághoz, amivel ha nem élünk, akkor elveszítjük, ha nem védelmezzük, akkor elorozzák tőlünk.” (N.S)

Az emberi élet szenvedése, annak érzése még a legjobbakban is kisöpri a merőben intellektuális filozófia gyenge maradványait is, és a régi- antik világ elsüllyed, mert- miután saját „bölcsei” ítélik halálra!

A vallások védelmét a szólásszabadság elé szeretnék helyezni, és a jövőben szankcionálnák a vallások, vallási rendszerek, azok alapítóinak, képviselőnek a kritizálását.” (N.S)

A KDNP tulajdonképpen nem is létezik, mégis okoskodnak, elképzeléseikkel alacsony színvonalon mozogva átmennek a kegyes „homáliák” gyerekes dadogásába. Kényeskedő szóvirágaikkal is idegenül a valóságtól, emocionálisan át sem érezve, kénye-kedvének ad szerepet és az eredmény mint látjuk, saját hanyatlásuk. Primitív gondolatokkal erőszakolják meg a valóságot, engedelmességet és tiszteletet várnának el, visszaélve az előnnyel (mit szánalomból a sors kegye adott nekik) - igazságtalanok az eszmék káoszában... ebből maguknak tőkét nem kovácsolnak.

A titokzatos utak is lelepleződnek... nincs alsó- és felső „paradicsom”, de van emberi élet, amit most élünk és nem mindegy hogyan! Míg a KDNP-sek 900 ezerből képtelenek megélni, de a mély szakadék túlsó oldalán 40-60 ezerből élnek családok (és abból meg lehet élni, mert az éhezés „életmód”), addig az Isten őrizzen meg bennünket a Harrach-féle felfogástól! Minden ember meglátja az igazságot (egyénileg is), fokról-fokra emelkedett fel az igazság létráján, a mai utolsó fokig, míg rájött a szabadság ízére, a szólásszabadság adta éltető vérkeringés értelmére- az önkéntesség elvén keresztül a tisztelet megadásán át - amit nem követelni kell, hanem kiérdemelni... a teremtésig!

Ahogy Máté evangéliumában is áll: ne aggodalmaskodjatok tehát, és ne mondjátok, mit együnk? - vagy: mit igyunk? - vagy: mivel ruházkodjunk? - mert mindezeket a pogányok teszik... keressétek az igazságot! És mégis „a párizsi terrormerénylet után (is) egyes vallási vezetők, politikusok teljesíthetetlen követeléssel lépnek fel a szabad világgal szemben.”

A KDNP-t már megmérgezte saját irigysége... és kommunista-úttörőként vezeti át a „vakot” az út másik oldalára, pedig az át sem akart menni (érzékeltük a vasárnapi „pihentetések” okán is) – csak mert jogot kapott, így lett ravaszsága a bibliai kígyóé, ahogy ördögi bűnbe esett! A megtisztulás hirdetése mellett megkísértve az embereket, a kínzást is irányítja a jelenben...(?!) Beszédjük hazugság, rágalom, szitok és léhaság, gondolatiságuk a mohóságé, a ravaszságé, amelyekkel csak a „kamatot” hajszolja és gyarapítja az uzsorások számláit...

 

Bűn- és a belső tündöklés

„köl”-csínjaival a jelenlét

sárguló-arcain s váltogatott hitén

türelmes birkákkal ítél...

Lekésett idejével sem a múlt,

sem a jövő nem kap helyet

csak a megbokrosodott jelen,

egy utolsó percet:

méretve ridegséggel

valós remegéssel,

jajok felszín-láncaiból

mély-félt e-világi hideget!-- (szőke)

 

2015. 01. 24.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 86
Tegnapi: 74
Heti: 86
Havi: 4 386
Össz.: 373 497

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Harrach "embersége" okán...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »