Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán barátsága...

 

Úristen! Van még ország, akivel nem vesztünk össze? Mit akar a kormány háborút? Itt valakinek megbomlott az agya... a kommunikációk hamisak, az események tükrében csak a káoszt látom. Biztos, hogy a kormányban tudják mit akarnak? A menekültszállító vonatot horvát rendőrök kísérték, átérve a magyar rendőrök lefegyverezték és le is tartóztatták őket!

Kovács Zoltán szerint

ezzel a lépéssel Horvátország súlyos határsértést követett el. Az ügyet magyar hatóságok vizsgálják. Horvátországgal egyébként kiéleződött a viszony: Rogán Antal kilátásba helyezte, hogy Magyarország blokkolni fogja schengeni csatlakozásukat, Szijjártó pedig arra utasította a zágrábi nagykövetet, hogy adjon át demarsot a horvát külügyminisztériumban. Máris kész az állásfoglalás? Kurva gyorsak vagyunk! Szíjjártó diplomáciai úton figyelmeztet a horvátokat, a magyar államhatár megsértése ügyében! - ami leginkább figyelmeztetést, kifogásolást, óvást vagy tiltakozást jelent feléjük... lesz hadüzenet is? – ezek után Orbán hová megy majd nyaralni, mert – lehet be sem fogják engedni! Nesze szomszéd, elismerés és sajnálkozás helyet itt egy írásos dokumentum... és még Rogán be is tart nekik akkor, ha csatlakozni kívánnának a schengeni ővezethez. Ezt is írásba adják nekik? No- ezt a játszmát is felépítette az őrültség...

A demars:a diplomáciai életben a diplomata valamilyen hivatalos lépését, eljárását jelenti a fogadó ország kormányánál”!

Valami a kormányban nagyon nincs rendben.

Eljárás, bírósági ügyek, majd mégsem lesz semmi- a valóság: csak fenyegetőzés magyar részről? Merthogy: megszüntette az eljárást a rendőrség, azzal a három külföldi újságíróval szemben is: „bizonyítottság hiányában megszüntette a három külföldi újságíró ellen a határzár tiltott átlépése bűntettének gyanúja miatt indult eljárást”- így lesz majd elintézve a többi is és a horvátok ügye is, kár böllenkedniük odafenn. A hév – és a mindig csak más lehet a hibás viselkedés, folyamatosan visszahull saját fejükre! Eredmény, hogy már nincs ország, ahol ne utálnák a magyart. Majd az lesz a vége, hogy a „gyere haza fiatal, program” megvalósul – szépen haza lesz zavarva a magyar, mert ilyen a magyar kormány, amilyen... és a magyarok helyett inkább a bevándorlókat fogadják majd! Erre gondoltak? S amiatt nem aggódom, ha ennek az őrületnek vége lesz, az ostoba massza egycsapásra, vezényszóra megfordul majd és a mellét kezdi döngetni, ahogy szokták mindig is - ez már náluk bevett gyakorlat. Dícsérjük az Urat- de leginkább magunkat!.

"Én nem akarok úgy élni, hogy ha külföldre megyek, ott úgy nézzenek rám, hogy ott a magyar, tudod, aki felrúgja a kisgyerekes apukát, aki belelövetne a tömegbe, aki… És egészen biztos, hogy nekem kéne majd magyarázkodnom – mert ezek soha nem fognak."

 

élvezetes

 

ne örülj! - még ne

még ha

néked hírnévre is

a jámbornak ítéletre

sora

jó-célú téboly lenne

szavaid sorolni önfejűn

hol ír-kenőcse

rá – hogy meg ne dühítsen -

...a kisebb út-izgalma itt

rajtad ma

ahogy most

leépülésed

kuncog élvezetre -

...s élvez a majdra

a „pojácánál is pojácább pojáca”

még kárörvendve – (szőke)

 

2015. 09. 19.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 65
Tegnapi: 226
Heti: 65
Havi: 3 210
Össz.: 372 321

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán barátsága...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »