Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Az orbáni rend és az igazságtartalmú Facebook...

 

„Majd még tovább és még tovább,

majd végül egész életem

aprópénz lesz, lyukas peták...”

 

„17 embert kihallgattak és rabosítottak Siófokon egyetlen Facebook-megosztás miatt, mert a volt fideszes polgármester, Balázs Árpád rágalmazás miatt feljelentést tett – írja a 444. Az „Árpi Lapjairól Kitiltottak Társasága” nevű Facebook-oldalon megjelent bejegyzésben az áll, hogy egy siófoki belvárosi ingatlant Balázs polgármestersége alatt megdöbbentően olcsón, kevesebb mint 76 ezer forint négyzetméteráron adtak el. A bejegyzés megkérdőjelezi az eladás jogszerűségét, de a posztoló nem vádolja semmivel Balázs Árpádot, annyit írt, hogy az ügylet gyanús és kijelentette, hogy a megkötött szerződést érvénytelennek tartja.

 

Miután Balázs feljelentést tett, az ügyészség is beszállt közvádlóként, arra hivatkozva, hogy a rágalmazást hivatalos személy ellen követték el.”

(már várom Rogánt- mikor háborog majd, ha a telkek- ingatlanok olcsó eladását, ha szemére így vetik (mert vetették) mint a fent leírtakban – majd utólag feljelent, mert ő is- egy hivatalos személy, aki hivatalosan kótyavetyél – het! Akkor, tényleg sokan kerülhetnek rabosításra... Orbánról és a kormányáról még nem is beszélve...) Lehetne azért ellene tenni, mindenki ossza meg a gyanús ügyleteket, nyolcmillió embert talán mégse rabosíthatnak... (ja- hogy ez részemről már bujtogatás volna: mea culpa! - hogy be ne szarjak...)

 

Ez valami vicc, vagy a hatóságoknak nincs jobb dolga? Hol élek... már-már azt hiszem, hogy felébredtem és nem Magyarországon vagyok... igaz-e az állítás, miként az ingatlan áron-alul került értékesítésre? Ha igaz, akkor- mi baj van vele? Talán nem lehet már leírni, megírni az igazat- hazudnunk kell mint „nagyjainknak”, akik már egész Európát megvezetik. Ha valaki elmondja az igazat vagy amit annak hisz, az itt bűnnek számítana? - és támadást intéz a kormány ellen? Üldözési mánia lenne, vagy csak egyszerűen megbolondultak a vezetők... a hatóságok, így a rendőrség is parancsra cselekszik, de gondolkodni, azért nekik is illene. Hol élünk, melyik ország ez, mit majmol a rendszer, hogy ilyen semmiségekért is eljárást kezdeményez. Talán azt a „faszt” kellene elkapniuk, aki olcsón adta el a közvagyont. Akkor, de csak akkor hihetném, hogy van igazság. Ám- ez csak egy dolog, van itt más is... a TEK minapi „bakijai”... egyik hogy terroristákat fogtak, másik, hogy egyazon slungban el is engedték őket, majd beszáll Pintér is- és mond egy kurva-nagyot... miként Orbánt akarták eltenni láb alól – vicc! Vagy tényleg komoly, ami itt megy? Ennyire kell már félniük, hogy a lakósságot, imigyen is- részvétre, szintén félelemmel „invitálják”? „Megtámadott Brüsszel”! - ezek is szép szavak... eljárást kezdeményeztek ellenünk... s ez még nem támadás. Orbán és kormánya már sokat enged meg magának. Furcsa szavakkal, így körültapogatva, furcsa is meghallgatva és tartalmukat érezve - az átfestett valóságot - máris ezer gondolat futkároz az agyban és borsódzik a hát, mert a történelmi tapasztalat- másként adja rá a harmóniát – mert harmónia, az nincs- de van félelem, ami már tapintható (megjegyzem- a legnagyobb baj, hogy nem a terroristáktól, hanem a saját vezetőinktől való félelem lett nagyobb bennünk).

Szóval, ha valaki nem nyal egy akármilyen felettesnek, az máma már rabosítva lesz?!

Közeledik az ünnep, s nincs béke a szívekben... akik rátetéznek félelemmel most, azt akarják, hogy hazudjuk széppé azt is, ami nem szép? Mert, amit a kormány tesz, az az igaz- az a jó, az a való (a nekünk való) és- ha netán nemtetszésünknek adunk hangot, vagy csak fintorgunk egy-egy „mestermunka” előtt, akkor jön a TEK, a rendőrség- bevisznek bennünket és rabosítanak? Szép ez a diktatúra- ez az orbáni diktatúra! Megtölti a szíveket félelemmel- és kidől belőlünk ujjlenyomataival érzésre- és a sár? - nem lesz- van (már nem kellékként) ez a valónk... tény az tény, az igazság- akkor is igazság, ha a hatalom számára- sem számunkra, a most, e jelen- nem éppen paradicsomi állapot. Orbánék, ha ennyit tudnak csak, akkor miért nem mondanak le- ja- a hatalom az kell, kell az urizálás is vele és főleg, a pénz! Hazudozásokkal, statisztikai hamisításokkal meddig tartható fenn egy hatalom? De hol vannak az ellenzéki pártok... lassú az ébredés nagyon, vagy félnek ők is a rabosítástól? És majd kapkodjuk fejünket a mord-arcú, a „jusztic-mord-arcú bíróság hajmeresztő ítéletein”, hogy véletlenül, csupa ártatlan emberre zúdítják a fegyház esztendeit? Vagy évek múltán ártatlanságukat (ha bizonyítva lesz, ha lesz egyáltalán), közpénzből kompenzálják? Hazudnak minden szinten nekünk – ezt jól elintézte Orbán – de hol a lelkiismeret, hol a keresztényi hozzáállás, ha már a bíróságok is függetlenedtek az igazságtól, de már az igazságok megokolásától is...

Közeleg a Karácsony- és lélek- a lelkük nemhogy megtisztulna, de egyre mocskosabb lesz.

Pedig az ünnep a szív legfőbb gazdagsága. Orbánnak és apparátusának, ezt még tanulniuk kell!

 

pokol kínja

 

Hát itt a sokfejű Cerberus

sem csinál rendet (!)

...négy-szájával benyelt mindent

s kit mélybe várta lenn a vég

még tettre Orfeust is megihlette

szép Nárciuszért -

miként

hogy ki- nem próbálta még

dalolva

pokol kínját ott

tűrni

mit tűrök én is

tűröm most is

bár rigmus rá nem termett

...így is lassan már minden kitudott

„De csak gúnyra és hogy befonjon”

kivermelt

poklával a most – (szőke)

 

2015. 11. 28.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 71
Tegnapi: 226
Heti: 71
Havi: 3 216
Össz.: 372 327

Látogatottság növelés
Oldal: Az orbáni rend és az igazságtartalmú Facebook...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »