Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Az „igazság” próbaköve…

 

 

Na - most, van gárda vagy nincs gárda? Be van tiltva vagy nincs betiltva? Avatták a gárdistákat? Ha nem volt gárda, akkor ujjászervezték? Vagy képmutató módon a kormány részéről hallgatólagosan működni hagyták ez idáig és ezek után is? Persze hogy, hiszen Horthyt „újjászülni” nélkülük lehetetlen is, kell a gárda a hatalomnak - Orbánnak… a TEK mellett jól mutatnak!

Hozzák vissza a kötelező katonaságot (lehetőleg a kétévest), ott masírozhat minden eszement gárdista is! Majd meglátjuk tetszik-e nékik akkor is, hogyha kötelező alakiban élik legszebb éveiket?!

Egyébként az iskolapadból „kiesve” szakmájukat ott gyakorolhatják, akinek meg nincs, azok ott szerezhetnek szakmát.  Leszerelés után a civil-életben már szakmai-tudással és gyakorlattal bíró emberként vehetnek részt - a munkájukkal minőséget is adhatnak majd. Továbbiakban már nem lesz kedvük a masírozgatáshoz… ezt garantálhatom- tapasztalatból mondva. Viszont fegyelmezett állampolgárok lehetnek! Legalább is nem lógnak ki a sorból, és az emberekkel együttlépve épülésünkre teszik a dolgukat… azzal együtt, hogy már tudni fogják merre a bal, merre a jobb! Addig sajátos séta még… nevezzük masírozásnak – helytelen cselekvés, ami feltételezi a nem-tudást! Ha tudnák, ismernék a „helyeset” vajon milyen oka lenne rá, hogy az ellenkezőjét tegye meg? Ahogy Szent Ágoston mondja: „Ismerem a jót, és mégis a rosszat cselekszem… mert ilyen az emberi lélek”. Ezért volna?

Az akarat és cselekvés szabadsága valóban csak illúzió! Ebből ered, hogy nincs ismeretük az okokra vonatkozólag, ami az akaratot és a cselekvést meghatározzák. Szegénykéim (!) – lám! – az agyi szürkeállomány gyanús tartománya, faji elmélettől mérgezve átszivárgó- racionális birodalmán lészen renegát. Nesze semmi, mert bűnösnek nyilváníttatott az, a Józanság ítélőszéke előtt… „elfojtás smasszerei” meg a tudattalan börtönébe száműznék (hogy nincs bűntudat sem szorongás?). A kérdés: létezik-e buta- ostoba tudattalan? És rossz-máj már itt is így – mert az ember csak a racionális gondolkodás szintjén, a logika mércéje szerint lehet buta vagy okos, tudattalanja tévedhetetlen és mindentudó (a lelki tartalmak projekciója a külvilágba). Azaz a kollektív tudattalan kivetítése! Valami kifejlődik itt, valami meg sorvad, a gonosz lélek tagadhatatlan…

Ami van bonyolult folyamat? Folytonossága van? Realitása nincs… csupán badarsága, hol tótágast áll az ész! Az élet csalóka jeleit hordozzák magukban, hol a régi-Magyarország görcsöz és vonaglik egy Horthys rezsimben, lelki-tartalma ma is magja… most is egy képtelenebb és tehetetlenebb formákban – telhetetlen a leghaszontalanabb időtöltésre, de mindenképp ártalomra. A jót csak esetleg, csak muszájból, csak átmenetileg, csak szemfényvesztésül. A rosszat teljes mértékben és minden erő összeszedésével tehetik, pedig ellentmond a társadalmi normáknak! Miért? Mert a nemzeti önhazugsága kacérkodik az antiszemitizmussal nagyváltozásra a hülyeség-vigyorával arcukon… „S ezzel a szellemi nívóval akarnak akárcsak egy koszos macskát is magukhoz vissza-irredentázni!” Már mindegy is, hogy történelemlátásuk, egy olyan élet közegén át alakul ki, amely élet, minden törvénykönyv szerint, csak és kizárólag arra való, hogy fegyházban fejeződjön be.  Remélem a „csuhás” áldás sem maradt el, minthogy szokás már, hogy felszentelik a háborúba indított fegyvereket is – a haza nevében a hazáért.  És miért (?) - a kérdés megint… csak nem az éhségtől és a boldogtalanságtól büdös magyarság féken-tartására, megtaposására? Darutollal megtűzködik (mint a szent István körmenetét), de a régi Magyarország visszavívására mégsem valók – mert a hazugságokkal agyon-mérgezett maguk nemzeti bizalmát pénzért nyugtatgatja Orbán. Júdáspénzért a magyarság ellenében, mellyel érte- a magyarok elárulói lettek.  Csendőravatás – a rendőrség száz-kilométerrel arrébb razziáz, gárdaavatás: időben elkéstek… mit mondjak? – átlátszó az egész! A hatalom engedélyével a röhögtető „gyávaság”! Ha már létezik a mutyi, épp ez ne férne bele?

Már ki- lován fordítva ül, nem tudhatja az irányt…

Árván- fázva szemlélt ott a rónaság 

mindig-múló pillanatán-

hol kizöldül ugyan a nyelv,

de hamiskás a képpel,

mára délibábos lett világa, ám

sárga-bőrrel is idegen

zengőn és dicsőn „lakolt”- kedvekkel érdemig, no - ládd!— (szőke)

 

2013.08.22.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 77
Tegnapi: 74
Heti: 77
Havi: 4 377
Össz.: 373 488

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Az "igazság" próbaköve...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »