Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán elégedett

 

- himnusz és játék! - s a történelem köre újra fordul -

 

A felvevő állomásokon nincsen élelmiszer, gyógyszer, mobil WC, a sátrak minden nagyobb esőben beáznak. Az ország a rút arcát mutatja a világnak. A nyugati szövetségesek körében nagy a felháborodás a magyar politika miatt, Orbán azonban elégedett önmagával.”

Viszont működik a hazugsággyár... ORFK 5000 kalóriás ellátást biztosít rendőreinek. A rendőr véleményez: "csak azt eszünk amit veszünk vagy hoztunk magunkkal"! Állam és képviselője a porondon! Idegbaj és viselkedészavar... "ha még egyszer hozzám érsz pofán váglak"- és a menekült nem érti (nem azért mert nő és kezében gyereke), mert nem érti a magyart, aki ordít vele! - ha ilyen az állam képviselője, milyen az állam? Ím' mint fönt az idézet, elégedett magával... és tovább?

Azért keresztényi vezető (Orbán- aki maga az állam), mert szigorú befelé, a keresztény hagyományok őrzője, kifelé ugyanakkor erős, megvédelmezi a magyarokat a globalizálódás torzulásaitól.” Ezért a bunkó viselkedés? - amolyan erényként, mi elrettentésül itt...

Orbán azonban már többször bizonyította, hogy igencsak rugalmas tud lenni, ha a hatalom a cél.”

No- ez a lényege az egésznek: a teljhatalom, hogy a Várból már mint kormányzó (és itt nem a cím a lényeg, hanem az első-hely a hatalomban, hogy számára örök legyen!) tekintsen le az országra és népére! Orbán másik célja viszont (még a fentiek előtt), nehogy a Jobbik lenyúlja előle a témát, és pontokat szerezzen vele a rendpárti többségnél.

- Itt politikai-kormányzás folyik, szakmai nincs. A “menekültek” nagy része nyilvánvalóan nem az ami — de a magyar kormány ettől még olyan, amilyen. Lehetőséget akart magának csinálni a Jobbikkal szemben, ezért gerjesztette a válságot (!) Egyébként is gyalázat, ami itt folyik, a látványos összemosása két dolognak: a bevándorlás stratégiai kezelése és az itt lévő emberek menedzselése... a mosott holmit aztán a Dublin 3 körüli kötelességeink szószával öntve le, miközben regisztráció az éppen nem folyt (kitudja mi van most?) –, de különösen kegyetlen és aljas játék az egész, a fent említettek tükrében, ilyetén a belpolitikai-célok árnyékában....

S ami eddig volt, az nem válik Orbán dicsőségére:

- A schengeni határőrizet amatőrsége (régi EU-s mantra hazánkkal szemben), funkciótlan, viszont durva pengekerítés, és a várható áthatolás rajta, a migránsok felengedése Budapestre és összezsúfolása a város közepén egy szűk helyen, a lehetetlen közegészségügyi és tisztálkodási körülmények, a MÁV szégyentelen játszadozása, az állig beöltözött rendőrök, közben az állam és a csatolt egyházainak látványos tétlensége a minimálisan emberi körülmények kialakításában, a harcias propaganda, a válságtörvénykezés, majd és a végső fázis: a menekültek üvöltöző szkinhedekkel körített útra kelése, amit a poszt írásának pillanatában követett Lázár ígérete buszok kiküldésére, mert a lehűlésben és az esőben menetelő szíreket azért már nem akarták bevállalni a CNN-en! -

Csak reményleni lehet – talán nem így folytatódik – és mégis... lásd Röszkét!

És a baloldal?

...megint csak magával van elfoglalva, ha szól is (böffent is egyet-egyet) csak érintőlegesen! „Tóbiás József kedden (szeptember 8-án) egy-órás találkozót tartott az MSZP megyei elnökeivel. A pártelnök "hangsúlyozta, hogy csak tájékoztató jelleggel alacsonyodik le a szintjükre". A találkozón Tóbiás bejelentette: az OTP Faktoring megvásárolja az MSZP ingatlanjait.

"Tóbiás József teljesen elveszítette az önkontrollját. Soha nem látott diktatúrát vezetett be...”!

Tehát, leírták magukat végleg!

Már csak Gyurcsány véleményez, az egyéb kis-pártok mellett (akiknek a hangja - most is- igencsak gyengécske!), és teszi dolgát, mit diktál embersége!

És...

Épül a kerítés, amely eddig csak minisztert buktatott, menekültet nem állított meg...

Ismét kitörtek a menekültek a röszkei gyűjtőpontnál szombat késő este. Több százan tagadták meg a regisztrációt, és nem adtak ujjlenyomatot sem. Vasárnap akár hat-hétezren is érkezhetnek.”

Miközben Orbánt szájára vette a világ – holokauszt emlegetve, Hitlerhez hasonlítva, Európa leggyűlöletesebb kormányfőjeként emlegetve! Hát – most nagyon nem jó Magyarországon élni... (!)

Gyere haza fiatal! - ezek után?

A „vasfüggönynek”, így nincs semmi értelme! De másként sem...

 

 

hol sok a gond

 

...gyáván sorsában folttalanul ragyogna

de virtusában a ma

gáncs fölött - lelke mocsara -

...ott sóhajt a zsarnok

erény díszéül szárnyalva időt

hol sok a gond

de semmi gondja a vagyonra -

...ha őt kell hívnom - már

az ok bolondozás- s egyként lesz sajátod

az őrület is – meglásd! – (szőke)

 

2015. 09. 13.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 269
Tegnapi: 330
Heti: 1 072
Havi: 4 217
Össz.: 373 328

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán elégedett
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »