Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán sepreje...

 

- Akinek szívében arany közép tart

súlyegyent, azt nem nyomorítja putri szennye -

 

nyerjen hát ragyogó kréta-vonást e nap”!

 

Orbán Viktor tudatta azt is, hogy eddig mintegy 30 milliárd forintba került Magyarországnak az illegális bevándorlás, és "nagyjából még ennyi költségünk lesz (...) a hátralévő időszakban". Az EU azonban csak néhány millió eurót adott, "tehát köszönőviszonyban sincs egymással" a két szám - mondta.”

Nehéz eldönteni, hogy most panaszkodik vagy dicsekszik. Egy biztos, hiányaik elsikálva, s minden a menekültek számlájára írva... ami ezután lesz már az is! - „és mi ártót ember kifundál, azt kieszelte mind...” Ilyetén „felvetődhet a költségvetés módosítása” – jelentette ki Varga Mihály (a migránsügy jól jött neki!)

A kerítéssel kapcsolatos bírálatokra válaszul a miniszterelnök azt mondta: míg a vasfüggönyt azért építették, hogy elvegyék a szabadságunkat, addig "amit most építünk (...), azt a saját életformánk és szabadságunk megvédése érdekében építjük". Az őt ért bírálatokkal kapcsolatban megjegyezte, bár senkinek sem esik jól, ha lehordják, de ő nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy az ízléstelen támadások hatása alá kerüljön, mert akkor nem tudna higgadt fejjel dönteni.” - eddig tudott?

 

Ál-istent játssz benned az izom logikája

rajta erkölcsünk - bűneink takarója

...majd átlépve az előítéletek szögesdrótján

szövevényes ágáló lett a ma

ez érdemed (!) (szőke)

 

Az események sűrűjében eddig csak hallgatott, most kezdett el mozdulni- de igencsak rossz-felé! A jelzőit meg tartsa meg magának és nézzen néha tükörbe is. Amit mond és ahogy, az maga a gyalázat! Miniszterelnökhöz nem méltó! - „vagy édes szavával csak sírva panaszkodik”? Lám, a magyar kormány érvrendszere így - ennyire komplex és tényszerű – legendákból, népmesékből, gyerekes indulatokból összerótt „katyvasz”.

Mi másképp képzeljük el a magyar és az európai jövőt. Rendben, békében, biztonságban akarunk élni, nem akarunk káoszt.”

Szép (!) - de akkor mi a bánatért van zűrzavar mégis, mióta a Fidesz és Orbán a hatalmat gyakorolja, csak egy rendetlen összevissza kapkodás van mindenütt, mutyik, korrupció, szegénység és pofátlan gazdagodás... ami itt: én káosznak hívm!

Sem hivatalai, sem kormánya, sem a miniszterelnökség nem úgy működik, mint aki az ügyeket oldja, inkább gerjesztik a bajt! Könyörgöm elég a dumából, azokkal, már Dunát lehet rekeszteni... csoda-e, hogy a menekülők „fellázadtak a magyar jogrend ellen” (mint volt, amit "forradalomnak hívott a nagy Elme), valamint, hogy senkinek sincs joga a jobb életre való törekvéshez....(?)

Amint látjuk a belügyek mellett, a diplomáciával is baj van.

Tiltakozójegyzék a ficsúr részéről...

A tiltakozó jegyzék a diplomáciában a legerősebb reakció. Ennél erősebb csak az osztrák nagykövet kiutasítása és a bécsi magyar nagykövet hazahívása lenne” - csak a sértődés megy, a munka nem. Hiba és baj egymás hátán és sorával már sértik a világot is... bajok vannak az értelmezéssel és a felfogással is. Amit elkövettek, csak azt véleményezték Ausztriából is: miként is „az osztrák kancellár lényegében a holokauszthoz hasonlította, ahogy Magyarországon bánnak a menekültekkel. Werner Faymann a Spiegelnek azt mondta: kontinensünk legsötétebb korszakának emlékét idézi, amikor menekülteket vonatra helyeznek abban a hitben, hogy teljesen máshová fognak majd utazni.” - és nem volt igaza?

Szíjjártó, amit művel (persze utasításra), olyan gyerekes!

A menekültekről 'elnökünk véleménye:

- „ezek az emberek átcsörtetnek Magyarországon” - állatokhoz hasonlítja őket? - mert csörtetni, átcsörtetni azok szoktak! A vaddisznók...

Európa földje mégiscsak egy demokrácia, “itt nem lehet szembemenni az emberek akaratával”

- dehogynem, hiszen mást nem is tesz... (vagy mindenki szembemegy vele, mint az egyirányú utcában?) Válsághelyzet van - a kormányzati fejekben leginkább! Kihirdetve... bár az érvek nem érvek, a tetteket bármikor le lehet tagadni és mindegy, mik a tények, mindig annak van igaza, aki utoljára szólalt meg. Ráadásul mindenkit azért utálunk, hogy egymást utálhassuk, egymás ellen megy voltaképpen a harc... A helyzet mindenkinek tönkretette már az idegrendszerét, pokoli indulatok feszülnek, a legkisebb konfliktus vagy nézeteltérés is robbanással fenyeget”! – és mi meg hajigáljuk egymásra a szart, mert ennyi telik tőlünk (!)

 

Azt hiszed, hogy tettben és írásban

Engem aggódásnak férge rág,

És szorongva kérdezem magamban:

Mit fog erre szólni a világ?” (Petőfi)

 

2015. 09. 15.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 269
Tegnapi: 330
Heti: 1 072
Havi: 4 217
Össz.: 373 328

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán sepreje...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »