Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán és egy halom kopasz kukac... felelősség és próbálgatások.

 

“Egy olyan közeget kell létrehoznunk, ahol egy fiatal jól érzi magát, vagy ha el is ment külföldre, úgy gondoljon a hazájára, hogy az nem csak egyszerűen hazavárja, hanem egy kiemelkedően izgalmas, érdekes, civilizált és jó életminőségű darabja a Földgolyónak”- mondta Orbán (ahol, az öreg már fölfordulhat?)!

 

Bódult szab ütemet

s kevély diadalmenetben

...ritmusa a dübörgő lábak alatt?

„hamar készítsetek, jó társak, illő

nagy lakomákat az isteneknek!” --

 

Kopaszok és az MSZP esete!

„A szakértő szerint a tegnapi dulakodás a rendszerváltás utáni időszak egyik megalázó pillanata, mélypontja volt, rombolta a jogállami intézményrendszerbe vetett közbizalmat.

Eddig azt hihettük, ilyesmi csak a Balkánon fordulhat elő.

Ezt mondta Magyar Kornélia, aki szerint a Fidesz a referendum óriási mozgósítóerejétől fél, mivel az – hasonlóan a 2008-as, általa kezdeményezett szociális népszavazáshoz – valójában a kormánnyal szembeni bizalmi szavazás lenne.”

Népszavazás kell (!) - de a boltbezárásról is és a migránsok (én menekülteket mondanék!) - 1300 fő - befogadásáról is! Ennyi! Orbán nem dönthet a nép feje felett! Elég már!

 

A felelősség tekintetében ott a királyi-többes... a terrorizmus meg riogatás, még- ha van valós alapja is.

„A politikai vezetőknek az a felelőssége – folytatta a kormányfő -, hogy egy olyan ország legyen itt, ahol nincsenek migránsok és terrorizmus, van viszont közbiztonság.

Olyan ország, amelyik fejlődik, és megmutatkoznak kulturális értékei, természeti szépsége.

Vannak elképzeléseim arról, hogyan kell Magyarországból egy Európában kiemelkedő életminőségű országot létrehozni, és ettől nem vagyunk olyan messze, mint azt sokan gondolják.”

...persze, ha a csillagfényi távolság közelséget jelent, akkor lehet, hogy lesz belőlünk valami... mert kiemelten fos, ami most... igaz, ha összeáll szar még lehet belőle! Életminőség- mi?

Családok- gyereknevelés... Istenem, mintha burokban élne, ez az ember - bármennyire is sok a CSOK- a többségnek nem kedvez! Ha nincs fizetés, nincs megfelelő bérezés, akkor ebből az országból soha, semmi nem lesz.

A migránsokról annyit még, hogyha ismeri történelmét a magyar népnek, akkor – ilyen formában nem is fogalmazna (már az is megkérdőjelezhető, hogy ki a magyar (!) - és meg is kérdőjelezik: ha nem kopasz, ha nem betyár, ha nem viseli a gárda-ruhát, ha nem kétkilós kokárdát tűz a mellére és nem élteti a Vezért, az nem is magyar). Riogatással és félelemkeltéssel csak ideig-óráig lehet politizálni... érdeket képviselni, mert azt teszi. Valamire készül Orbán- és annak valós indoka még nem ismert (magam is csak találgatok), a migráns itt csak valamiféle köztes ok (figyelemelterelésül)!

Közbiztonság, így is- csak álom marad... vannak helyek, ahol sötétedés után ki sem mernek menni... nem a rendőrségi létszámmal van a baj – rendhez, a minőség fontosabb, a kiképzés alatt ki- figyeli azt?

És folytatja Orbán: Próbálom ezeket az akadályokat a kormány döntéseivel elhárítani, lassan a munkanélküliek országából átfordulunk a munkaerőhiányos ország helyzetébe,” Persze, hogy hiány van orvosokból, ápolókból bizonyosan, ám a közmunka értékteremtő volta igencsak megkérdőjelezett... ja- hogy már mindenkit közmunkásnak hívnak (hogy ne legyen megalázó a szó), az is csak azért van, hogy kevesebb bért adhassanak – lám, a kiemelkedő életminőség! Jó duma, hülye duma... próbálni meg a kutyák szoktak!

...folytatva: „Végül is azt, hogy mennyi gyermek születik, fogyunk vagy gyarapodunk, a politika nem tudja eldönteni. Segíthet, de a döntés mindig is az emberek kezében marad, (…) a politika illetékessége meglehetősen korlátozott.”- marad a megszokott konklúzió: „segíts magadon, az Isten is megsegít!”

Egyik szavával agyoncsapja a másikat! Élhetőségtől eljutottunk a gyarapodásig – olyan megfogalmazásokkal, amiket úgy forgat ki, ahogy neki tetszik... ha rákérdeznek.

 

Köz- meg a biztonság... huh!

Búcsúlevelet írt, majd megölte kisfiát és magával is végzett a rendőrnő

Egy vélemény a facebookról: „Vajon hány bőrt lehet még lehúzni erről az ügyről, firkász? Hány ismerős fog még előkerülni, esetleg "fültanú"? Érdekes, a múltkor egy kamu fültanúról szóltak a cikkek, aki állítólag hallotta a gyereket kiabálni... Most arról cikkeznek, hogy a kis-srác be volt altatózva - egy állítólagos ismerős szerint... Tűnj már a francba, idióta firkász, az élénk fantáziáddal együtt - mert általában ezek az "ismerősök" csak a firkász fantáziájának a szüleménye...”

Igencsak egyetértek a hozzászólóval... mégis – azt kérdezem, hogy a rendőrség ilyen esetekben miért nem rendel el hírzárlatot. Felelőtlen következtetésekkel, buzi firkászok ártják bele magukat az eseményekbe – nem számít a becsület, a család szentsége, nem számít itt semmi már...

És az olvasó, ekként- csak hamis következtetéssel bírhat... amíg a rendőrség be nem fejez egy ügyet, addig a firkászok egy sort sem írhatnak le! Utána a tények ismeretében lehet következtetéseket levonni, rámutatni a hibákra is, nem úgy- mint most. Gyászruha, búcsúlevél? - azt, akkor is látniuk kellett volna, bealtatózta a gyermeket- hol az orvosi szakvélemény, ki kiabált – mert a gyermek nem, akkor a női hang kié volt (már ha elhiszem, hogy a fültanú hallott is valamit)? Miért is könyörgött (ha már magát lelőtte)... vagy ennyire nem bízhatunk a rendőrségben... idevezet az, hogy egy folyamatban lévő ügyet engedik megszellőztetni (pletykaszinten)- a fültanú- a szomszéd, aki épp kinn volt! - jaj! - a „Bözsi-néni”, aki mindent tud mint jó-szomszéd, aki mindig hallgatózik és beleképzel olyant is a történésekbe, ami meg sem történt! - csak így lehetett, ha meg igaz, akkor a rendőrségre tartozik a szálak felgöngyölítése (remélem, nem tussolnak el semmit, mellesleg, ha ez még mindig téma és nincs lezárva, akkor- hogy dolgoznak?) – a firkászok szerint is, ez a mérvadó? Ahány cikk, ahány firkász, annyi megközelítés! Hiba! - de nevezhetném, akár bűnnek is!

„Amikor közölték velem, hogy mi történt, el sem tudtam hinni. Berni nyugtatót és altatót adott Mikinek, aki egyből elszenderült, ágyba fektette, betakargatta. Aztán elővette fegyverét, és hidegvérrel lelőtte. Bernit a párja, László min­denben támogatta, de már ő sem bírta tovább zaklatottságát, és szakított vele. Ezután Berni egyre mélyebbre süllyedt, ahonnét már nem volt visszaút”, mondta a bulvárlapnak egy ismerőse. Amit meséltek, azt továbbadta... hogy jut el idáig egy ember, érdekel valakit?

Ismerős és a jó-szomszéd és máris kész a cikk? Véleményeznek, ítélnek- megítélnek... aki ezt leírja, az tényleg egy barom- érzéketlen fasz!

 

 

akaratod

 

...mit a sors csak

húsra szabott

csontra aszott...

mégis ítélsz - hordó-hassal

hol egyre duzzadnak a sírok -

 

Viharokban száddal

miért mosolyog

hatalmi-akaratod?

 

Kordul sok gyomor

rám itt a vénkor

...a lényeg mégis az

hogy koronád miként csillog? – (szőke)

 

2016. 02. 24.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 226
Heti: 29
Havi: 3 174
Össz.: 372 285

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán és egy halom kopasz kukac... felelősség és próbálgatások.
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »