Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán és a „libsik”...

- folyton lazítva könnyebben, hiszen gyarapszik a csapat, s ha kiállok s mindent viszek, rólam se szokhat a világ le -

 „Az európai liberálisok kezdeményezni akarja Magyarország szavazati jogainak felfüggesztését, végső soron az ország kizárását az EU-ból – mondta már kabinetfőnökként Rogán Antal.” Csak kérdem, leírva, vagy csak mondva volt, így e mondat... akkor fussunk neki még egyszer.

Én nem hisztériáznék azon, ami már régóta vágyálomként szerepel a Fidesz politika palettáján: kilépni az EU-ból! A parlamenti ablakon kidobott EU-s zászló, a sok hülye megnyilatkozás a „Jobbik” részéről is. A parlamenti háttérből is kivonták... csak magyar- és a székelyzászló létezik (nagy ritkán az EU-s) Most megy a „para”? Senki nem fogja kizárni Magyarországot (!) - igen, senki, mert a népet nem büntetik.. csak az ilyen idióta vezetőket „fegyelmeznék” még mindig- csak szavakkal: (mint lehetőségét annak- a szavazati-jog megvonásával, és utána sok-sok útja van a kibúvónak) - őket, mint a tanyasi pénzeket eltüntető, és ingatlan ügyeivel elhíresült és egyéb panamákkal (a környezetéből is) kitűnő Rogán Tónit, az eszméletlen korrupciót kiagyaló Orbánt (akit Milanovic szerint is: (még) "Orbán Viktort elfogadják Magyarországon, de nem fogadják el Európában és főleg nem az Európai Tanácsban /.../ (főleg - ahogy) „a radikális kommunistából, radikális antiliberálissá vált" - mondta), a mindig – csinálunk, amit akarunk Lézer Janit, vagy az összevissza beszélő Kupakolós Lajost az EU-ból és a sor végeláthatatlan... mert ébresztőre fújnak az unióban, hogy a nép lássa már (és lássa is be a következményeket), kik ezek a „nagy”-magyarok és mit akarnak. Most fosnak a „nagyok” a reális közelségtől (?) - mert, ha kizárnák őket, akkor nem lenne az EU-s pénz, amit lenyúlhatnának, és mi is féljünk (azaz nem ártana), mert nem lesz egyáltalán semmi, csak egy 20-as, 30-as évekhez hasonló rendőrállam, egy diktátor által vezetett és általa megnyomorított nép- igencsak, egy múltbéli fasiszta felfogásban (amit már kiépített a diktatúrájával, csak nem vettük észre, vagy nem akarjuk észrevenni). Vagy jöhet az orosz megint (ideiglenesen, úgy ötven évig?) no- szép kilátás lenne!

Csodák nincsenek csak tények és realitások... mindegy mit csinál Orbán és „bandája” - csak a tehetetlenségükkel ne hozakodjanak elő, se a gazdaságban, se a migránsügyben és semmiben sem... a szabályokat már régen fölülírta az élet!

Egyébként, az igazság, hogy épphogy ők feszegetik a kilépést, már csak keresik az utat, hogy hogyan lehet jól kijönni belőle. A kettős-beszédek hatása rajtunk, a köpönyegfordítások időszakával felerősített ténykedések közepette, és az EU-ra is példátlanul nyomasztóan ható felgondolkodásban, ahol 2010 óta, semmi más nem megy- mint az orbáni hőzöngés... a mindig és mindenkinek keresztültevő, és mindent megakasztó- megosztó politikájával.

De a közös munka ezzel, vagy ennek ellenére is elmaradt! … szabályokra való hivatkozás gyengécske volta – és a „győzelem” mámora is, mert felszíni tünetkezelés folyik a folytatódó hazugságokkal, merthogy a nemzeti érdek mögött egy gyengécske gazdaság áll (az is az EU által fenntartva és a szociálpolitika bűnös szerkezetében az orbáni gyakorlattal- tartalmában sínylődő néppel változatlan marad, mint az oktátásügy is. Hol csak tanulni nem lehet, az egészségüggyel, ahol csak megdögölhet ki magyar!). Egy feudális-válságban úszunk nyakig szarban és még büszkék is vagyunk, hogy a „nagyúr” a „disznófejű” még megölhet bennünket... a korlátokkal, amiként is – és ahogy- a „Fejbólintó Jánosok” jóváhagyják akaratát a magyar parlamentben. Ebből elébb vagy utóbb földindulás lesz! Közben „a sasok nem kapkodnak a legyek után”... egy horvát vélemény itt: "mi mennyire humánusak vagyunk, ellentétben a magyar rosszfiúkkal, miközben állandóan Brüsszel felé tekintgettünk, hogy Európai is látja-e, és teljesen kivirultunk, ha valaki megdicsért minket. Ehhez képest ma már úgy viselkedünk, mintha +nukleáris hulladékot+ próbálnánk egymás nyakába sózni emberek helyett. Ugyanis lehullottak a humánus álarcok, ma már mindenki nemzeti érdekekről beszél"! A „különösség” a felkiáltásokban van... valóság, sejtelem, felismerés... és egyeztetés nélkül a tettek sora - még mindig – s ez az iszonyat, ami nem emberi, hanem a bomlott lélek kusza szavaiban kap összefüggéstelen szavakat, érthetetlen tartalommal... amit Orbán agy-hánytorgató kitörésének nevezhetek. Nem az igazság a probléma, hanem a módszer, amivel végrehajtja „szent-kötelességét”, miként védi Európát, a hazát és magukat leginkább, féltve a katolikus hagyományokat... Jaj! - és innen indultam egy más világba, a látomások világába! Ördög és angyal szereposztással...

Amit láttat, s ez nem volt másként soha (e hazában sem): "A törvények ezek szerint nem vonatkoznak egyformán mindenkire."

A CÖF is beszállt a csatározásba, már ők is hátrafelé nyilaznak... „úgy tűnik, van az a pénz, amely okán feljogosítva érzik magukat arra, hogy bebizonyítsák a nagyvilágnak: nemcsak taplók, idióták is vagyunk. Viszont az én farkammal ne csapkodják a csalánt, ha kérni lehetne.”

És ilyetén van a többi szervezet is, akik védenek óvnak bennünket, leginkább magunktól! De arccal - Nagy-arccal Európának! Ahol a kereszténység kapott lángra, az Isten érdekkörébe-vont dolgok sugárzása közben (révén) Orbán is erősebbé vált és méltóságteljessé magasodott, mert már a pápát is leszarják – mindegy mit mond („aki nem tudja mit beszél”)! Orbán, megértette volna az adott állapot jelképes értelmét? - hogy tétlen magánya sorsává állandósulhat? Érezné így belső tartalékait is és bízik lehetőségeiben? Hát, nem!

Ám...lám-csak a CÖF besegít, miként már: „látni vélem, amint az ötös számú tagkönyv tulajdonosa, meg az energiacella atyja, esetleg az UFO-val táncoló sámán halad az első sorban, mögöttük pedig lengyel vendégmunkások végeláthatatlan sokasága özönli el Európa útjait,” akárha most érkeztek volna Szíriából, és ettől legott mennyei békesség szállja meg a vérzivataros öreg kontinenst. „Maximum arra köll ügyelni, hogy a mögöttük ügető, őket eltaposni készülő libsibolsikra visszafelé nyílzáport zúdítsanak, nehogymá megzavarják a szent küldetést.”

Ahogy őseink anno, sem bírtak megülni a valagukon, és nekiláttak megismertetni - a már akkor is züllött Európát - a magyarok sok-sok istenével. Rovásírással mentek a behívók, a turul vitte azokat szerte a honban, hogy tudassa: el kell taposni ezt a bagázst...

Lám, nincs új a nap alatt!

Azért van ennél húzósabb ötlet is: A CÖF-ben úgy érzik, „hogy a magyar kormány álláspontjának helyességét egyre több uniós ország is elismeri, ami felveti egy európai szintű békemenet megszervezésének lehetőségét. Az akció szükségességét a „valagnyaló” azzal indokolta, hogy véleménye szerint a nyugati országok kormányai képtelenek megbirkózni azzal a feladattal, amivel saját polgáraik bízták meg őket. Ő pedig megoldja a gyaloglással.” Istenem.

 

emlék

 

Az emlékezés emlékké teszi

az eljövendőt”

miként

az alkony

lassan éji

homályába fordult

már rejti

mocskát a napnak...

időt-múlt ekként

emlékként máris

hogy

az elkövetkezőre sandít -

...ma-lelkét

múltak lángja emészti

így tépik meg idő-kései

a jövőn merengőt! (szőke)

 

2015. 10. 04.

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 278
Heti: 1 133
Havi: 4 278
Össz.: 373 389

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán és a "libsik"...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »