Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Kövéren...

 

„Aki nem voksol, annak utána nincs erkölcsi alapja bármilyen kritikus felvetést tenni - jelentette ki Kövér László.”

Aki magyar és Magyarországon él, annak mindig van erkölcsi alapja felvetéseket tenni, megfogalmazni észrevételeit... aki nem voksol az is voksol, mert tartózkodik a szavazástól és nem azért teszi, mert erkölcsi alapjait ingatni kívánja, hanem azért mert tartózkodik (nem egyik vagy másik mellett, hanem így fejezi ki, hogy nincs is kire szavaznia) – ez a véleménye. Nincs kire szavazni és ebbe a Fidesz is beleértendő.

Mindenki tudja, hogy ez a „meccs” már előre lejátszott. Győznek- ugyanis az adósság átvállalással kilóra megvették előre az önkormányzatokat, a törvények meg átírva... a pálya feléjük lejt megint. Az ellenzék meg úgy, ahogy van impotens! Feltételezem, hogy szükségszerűen kényszerültek erre a hitvány csalásra... ezért ebből én ki szeretnék maradni!

 

...”azt javasolta, a választók fontolják meg, szabad-e azt a baloldalt támogatni, amelyik mindig a multik, a nagytőke, az idegenek érdekei mellett dönt a magyarországi kisemberekkel szemben.”

Lassan bebizonyítja a Fidesz kormány, hogy a multik és a nagytőke még mindig jobb, mint ez a „karvalytőkét” is megszégyenítő jobboldal, elég csak körbenézni s a vagyonosodásokból kiderül rögtön, hogy hová lettek az ezer milliárdok! Nem jártatnám fényezésre a szám...

Nézd épp az utóbbiakat: Szijjártó és előtte Rogán és vég nélkül sorolható tovább... bár az ellenzéknél is fellelhetők a visszaélések ugyanúgy, ám nagyságrenddel kisebb „alkalmazásban”.

Kicsi bűnök és kicsi bűnösök, nagy bűnök és nagy bűnösök (!) - nincs különbség... általuk került a nép fele nyomorban, összességében az ország 2/3-a létminimum alatt él, ezért születik kevés gyermek és ezért hagyja el e hazát sok ember... persze hogy jó lenne a Fidesznek a sok szavazó, mert erkölcsiekben igazolná őket, hogy lám lehet itt lopni- csalni, a nép mégis támogatja a jelenlegi hatalmat s úgy, hogy bebetonozza a „kis-területek” hatalmát is vele és még a becsület is megmarad. Akinek ez jó az menjen szavazni!

Egyre nehezebb lesz fennmaradnia így is, mert a közösség értelmes részével nem lehet beláttatni, hogy a különbségek létezése még akkor is jó, ha némelyik – nézetük szerint nem jobb, hanem rosszabb dolgokra irányul...

Elébb vagy utóbb felébrednek az emberek és kifejezik véleményüket a torz és természetellenes „jobb” állapotáról, a törvények mindig javukra történő átírásáról, a szentségtörésnek is beillő állapotokról, erkölcstelenségeikről és eredményesen szállnak szembe túlkapásaikkal!

Még sok minden hiányzik az erőltetett egységesítés teljes sikeréhez... és ezt Kövér is érzi, ha nem is tudja.

 

Kövér Gyurcsányról

 

Megjegyezte: Gyurcsány Ferenc "a magyar demokrácia totális csődje és mélypontja, remélem ennél mélyebbre nem jutunk, mert azt már nem lehet demokráciának nevezni". A volt kormányfő "az értelmiséginek nevezett emberfajta mélypontja"...

Azt hiszem, ha egy magas méltóságot betöltő politikus, aki politikus társáról így beszél, az egy normális országban a parlamentben ajtónállónak sem volna jó, nemhogy házelnöknek! A bizonyítványt épp magáról állította ki! Immár látszik, hogy elvesztette józan ítélőképességét.

Demokrácia totális csődjét és mélypontját épp a Fidesz kormánya hozta meg- egy önkényes magának tiszteletet parancsoló szerkezetben, amivel immár átkeresztelkedve diktatúra lett, amelyben olyan célok kormányozzák az embereket, amelyek nem egyesítik, hanem elválasztják őket egymástól. Én is „remélem ennél mélyebbre nem jutunk”! A többi megállapításait is magára veheti... mint "Gerő Ernő piszkos reinkarnációja is Gyurcsány Ferenc, mi voltunk a piszkos csőcselék, a jobboldali fasiszta csőcselék, megrendezték, hogy így legyen" – ahogy fogalmazott. Vajon kiengedte a tömeget a másikra?

 

Konklúzióm: íme "kövéren" a gagyogás és álokoskodás, semmi egyéb, mint pimaszság (ahogy ezt már leírtam valahol). A következményeiken mérhető minden cselekedet, íme a „jó”, amiből nem származik semmi jó!

A legjobb esetben is, „hibák és számításoktól” való eltérések fölfedezhetők és lehet kiszámíthatók is (negatív értelemben) – visszahatásukkal sem érhetnek ugyan célt, ha igen- csak ideig óráig illeszkednek abba, amit e rendszerbe eredetileg beleképzeltünk...

 

 

Ha korholnak, korholok...

Miként a lét bánik énvelem,

átkom ott-

ketté vált az út kegyetlen.

Kér az éj,

taszít a nap

Élve? Halva? már mindegy nekem.

Kép vagy ok? - csupán egy emlék

a falon,

múlt ott más szívvel nyit-

más szívvel óvja tekintetem — (szőke)

 

2014. 09. 27.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 278
Heti: 1 133
Havi: 4 278
Össz.: 373 389

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kövéren...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »